Tiger Woods a transmis, potrivit CNN, că a trecut "cu succes" printr-o intervenție în care i s-a înlăturat un fragment de vertebră ce exercita presiune asupra unui nerv, după ce în decembrie anul trecut a acuzat dureri la spate, pe durata PNC Championship.
Medicii sunt încrezători că sportivul se va recupera complet, iar Woods a adăugat că speră să revină cât mai rapid la antrenamente și în circuit.
Tiger Woods nu a dat un termen pentru revenirea sa în competiție, însă cu siguranță va rata primele turnee PGA, în februarie. Cu 15 titluri majore în palmares, Woods este la egalitate cu Sam Snead pe primul loc în topul celor mai multe victorii în PGA Tour (82), țintind doborârea acestui record.
Golf
Premii record în circuitul PGA Tour în sezonul 2022-2023! Anunțul momentului în golf
02/08/2022 LA 12:55
  • Prima competiție majoră a sezonului din golf este Masters-ul, programat în Aprilie.

Woods, un lung istoric de intervenții chirurgicale

Nu cu mult timp în urmă, Tiger Woods a reușit o revenire de senzație, câștigând Masters-ul din 2019 după o complicată intervenție chirurgicală coloana vertebrală (2017) și un an de absență din circuit. 2020 i-a adus însă noi prbleme la spate celui considerat a fi printre cei mai mari jucători de golf din istorie, dar si cel mai mare star al acestui exclusivist sport.
De-a lungul anilor, Woods a adunat un lung șir de operații. Diagnosticat cu miopie severă, la început, americanul s-a operat de două ori la ochi, în 1999 și 2007. În 2008, Tiger Woods a avut nevoie de două intervenții chirurgicale la genunchi, după ce prima nu a reușit să rezolve toate problemele existente. La începutul anului 2014 a început seria intervențiilor chirurgicale la spate. Campionul din golf nu a reușit să scape de dureri și să revină în forma sportivă care îl consacrase, astfel încât au urmat alte operații, în septembrie 2015 și decembrie 2016. În aprilie 2017, Tiger Woods a ajuns din nou pe masa chirurgilor, pentru o a patra intervenție la spate, cea mai complicată dintre ele, iar acum ajunge la a cincea operație.
  • În ultimele două decade, Tiger Woods a fost unul dintre cei mai bine plătiți sportivi ai lumii, dominând topul încasărilor, dar și pe cel al averilor, "jucând" în aceeași ligă cu Roger Federer, Cristiano Ronaldo sau granzii din NBA.
  • În decembrie anul trecut, Tiger Woods a participat la PNC Championship împreună cu fiul său de 11 ani, Charlie.
Golf
Davidovich Fokina e în marea finală de la Monte Carlo! Spaniolul, meci uriaș cu Grigor Dimitrov
16/04/2022 LA 17:23
Golf
Rezumatul meciului dintre Schwartzman și Tsitsipas, din sferturile turneului de la Monte Carlo
16/04/2022 LA 05:06