Loredana Toma, campioană mondială și europeană la haltere, a acordat un interviu pentru Eurosport în care a vorbit despre visul ei pentru Jocurile Olimpice la Tokyo care vor avea loc în 2021.
Deși este în autoizolare, Loredana Toma continuă să se antreneze din greu pentru marile competiții.
Eu sunt un caz fericit pentru că am reușit să-mi amenajez o sală aici unde locuiesc și pot să-mi desfășor activitatea. Mă antrenez în continuare de 2 ori pe zi ca și cum aș fi la Snagov și totul ar fi normal. Dorința cu siguranță nu o să mi-o pierd, dar nu știu ce aș fi făcut dacă nu aș fi putut să-mi amenajez aici, cred că aș fi luat-o razna. În primă fază am simțit că îmi pică cerul în cap, însă privind la rece cred că în 2021 voi fi mult mai puternică, dacă voi rămâne sănătoasă.
Haltere
Verdict necruțător pentru fostul campion olimpic Nicu Vlad: suspendat pe viaţă de TAS
16/06/2022 LA 14:16
Mă trezesc dimineață la 8, pregătesc micul dejun, cobor la sală, stau până amiază acolo, revin, mănânc prânzul, apoi dorm. Mă trezesc, apoi iarăși cobor la sală. Apoi mănânc și iar somn. Și apoi o iau de la capăt. Practic e ca și cum aș fi în cantonament, doar că aici mai și gătesc. În momentul de față îmi lipsește recuperarea, masaj, saună, fiind acasă n-am nicio șansă să fac recuperare.
Colegii se antrenează și ei fiecare pe unde și cum pot, cum au condiții și spații. Cred că vor reveni lucrurile la normal, în 2021 totul va fi normal. Deng Wei este principala adversară. Weekendul trecut am urmărit-o concurând live, la ea în China, au avut un eveniment de test, cred. Ei concurează și noi suntem legați de mâini și de picioare.

#DORdeSPORT Interviu cu Loredana Toma, campioană mondială la haltere

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tokyo 2020
Prima sportivă transgender din istoria Jocurilor Olimpice, anunţ important despre viitorul său
04/08/2021 LA 15:30
Tokyo 2020
Haltere - Tokyo 2020 - Rezumate de la Olimpiadă
04/08/2021 LA 13:38