Conform Gazetei Sporturilor, revin la echipa națională Daciana Hosu, Cristina Florica, Laura Pristăviță, Gabriela Perianu și Raluca Băcăoanu.

România la Jocurile Olimpice. Lotul complet al României

Portari: Dumanska, Dedu, Hosu
Campionatul European
Danemarca, prima națională calificată în semifinale la Europeanul de handbal masculin
ACUM O ZI
Extreme stânga: Iuganu, Florica
Interi stânga: Neagu, Perianu, Polocoșer
Centri: Laslo, Buceschi, Pristăvița; Andreea Popa
Interi dreapta: L. Popa
Extreme dreapta: Moisă, Seraficeanu
Pivoți: Pintea, Ostase, Băcăoanu

România la Jocurile Olimpice. Ce a declarat Adi Vasile

”Cred că mereu la echipele naţionale cel mai mare inamic este timpul, pentru că nu este niciodată suficient ca să faci toate lucrurile aşa cum ţi-ai dori. Pe de altă parte, nivelul de concentrare care se atinge într-un interval atât de scurt, când totul este foarte comprimat, şi nivelul de adrenalină, fac să compensăm lipsa timpului.
Foarte importantă a fost etapa de pregătire de la finalul lunii februarie, când am apucat să ne întâlnim, să ne simţim în teren, să punem la punct foarte multe lucruri în privinţa jocului nostru. Consider că pentru acest turneu preolimpic acea perioada a fost foarte utilă”, a declarat Vasile conform News.ro.
”Cred că plusul unei echipe va fi întotdeauna unitatea de grup, dorinţa de victorie, responsabilitatea rezultatelor şi a numelui pe care România îl are în handbal. Cred că avem un mix de jucătoare cu experienţă şi jucătoare tinere care sunt obişnuite cu competiţia la nivel internaţional şi cu tot ce presupune stresul competiţiei la nivel înalt”, a adăugat el.
Cu cine va juca România la turneul preolimpic
Turneul care va asigura calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară, transmise în exclusivitate pe canalele Eurosport, va avea loc la Podgorica, în Muntenegru, între 19 și 21 martie.
România va juca în Grupa 3 cu Norvegia (20 martie) și Muntenegru (21 martie). Doar primele două clasate se vor califica.
Handbal
EXCLUSIV. Rapid anunță alte transferuri spectaculoase! Clubul giuleștean vrea să câștige titlul
IERI LA 16:37
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, voctorie mare în European League! Vâlcencele au trecut în deplasare de Chambray
22/01/2022 LA 20:23