CSM București a pierdut și al 2-lea meci din acest sezon de Champions League. Echipa lui Adrian Vasile a fost învinsă pe teren propriu de Rostov Don, scor 30-27, la capătul unui meci în care a fost consusă și la 12 goluri diferență.Rostov, antrenată de suedezul Per Johansson, fost antrenor la CSM Bucureşti şi coleg cu Adrian Vasile la CSM şi naţionala Muntenegrului, a condus la şase goluri în prima repriză, 13-7, dar la pauză avea patru goluri în plus, 13-9.
Primul sfert de oră al reprizei secunde a fost catastrofal pentru ''tigroaice'', cu doar două goluri marcate şi o diferenţă de 12 goluri în favoarea oaspetelor, 22-10, 23-11, 24-12. Campioana României a început apoi o cursă de urmărire şi a redus ecartul până la trei goluri, profitând şi de o relaxare a vicecampioanei Rusiei.

Adrian Vasile, dezlănțuit în timpul meciului CSM București – Rostov Don

Handbal
Războiul Gabi Szabo-Nicușor Dan continuă! I s-a desfăcut contractul de muncă de la CSM!
ACUM 13 ORE
În momentul în care avantajul adversarelor era de 12 goluri, Adi Vasile a cerut timeout și a avut un discurs dur la adresa jucătoarelor sale: "Asta vom face de acum înainte! Ne vom apăra cu toate forțele, 100%! Nu vă mai uitați la arbitri. Ori vreți să vă faceți treaba, ori veți arăta ca niște gloabe! Așa că apărare și contraatac. Trebuie să alergați, avem nevoie să dăm goluri mai repede!", au fost cuvintele lui Adi Vasile.
Pentru CSMB au marcat Elizabeth Omoregie 7 goluri, Ema Ramusovic 4, Emilie Hegh Arntzen 8, Cristina Neagu 2, Carmen Martin Berenguer 2, Alexandra Dindiligan 2, Yvette Broch 1, Alicia Gogîrlă 1. Olandeza Tess Wester, deşi a apărat puţin în acest meci, a încheiat cu un procentaj de 50% (6 mingi apărate din 12).
Golurile echipei oaspete au fost înscrise de Eduarda Amorim Taleska 4, Polina Kuzneţova 4, Iulia Managarova 4, Ana Sen 4, Grace Zaadi Deuna 4, Iaroslava Frolova 4, Beatrice Edwige 2, Ekaterina Levşa 1, Vladlena Bobrovnikova 1, Anastasia Laghina (portar) 1, Ksenia Makeeva 1.
Laghina a apărat 13 aruncări în acest meci (33%). Meciul a fost arbitrat de moldovenii Igor şi Alexei Covalciuc, iar delegat EHF a fost ucraineanul Viktor Konopliastîi. În alt meci din grupă, FTC-Rail Cargo Hungaria a dispus de Podravka Vegeta Koprivnica cu 33-27. CSM va juca următorul meci pe 25 septembrie, în deplasare, cu Podravka, formaţie la care evoluează două românce, Yuliya Dumanska şi Bianca Bazaliu.
Handbal
Anunţul făcut de Cristina Neagu după ce i-a dat 14 goluri lui Ferencvaros, în Liga Campionilor
IERI LA 19:16
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, pas mare spre grupele EHF European League
IERI LA 18:59