De MARIAN URSESCU
CSM București a ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor după ce a terminat la egalitate, 27-27 cu Team Esbjerg, în Danemarca. Nordicele câștigaseră însă cu 26-25 la București, gol marcat în ultima secundă!
După meci, antrenorul Adrian Vasile a spus la conferința de presă de după meci că ”au fost două meciuri foarte reușite, în ambele manșe. Foarte echilibrate, în care totul s-a decis în ultimele cinci secunde”. Referire la faptul că și CSM a egalat în Danemarca în ultima secundă.
Handbal
CSM București a câștigat Cupa României, a 5-a din vitrina clubului
ACUM 5 ORE

"Nu e drept, dar ăsta e sportul!"

Adi Vasile a spus că doar câteva momente de neatenție pentru echipa sa au fost fatale și calificarea a zburat.
”A fost un joc de o calitate atât de bună încât nu a fost nevoie decât de câteva momente de rătăcire pentru a aluneca pe tobogan. Esbjerg are multă calitate și a profitat imediat de aceste momente ale noastre. Au fost câteva faze în care nu am reușit să ne apărăm cum trebuie, în care nici nu am putut înscrie, am ratat. Și atunci le-am băgat în joc”, a declarat Adi Vasile.
”E greu de crezut că linia dintre succes și insucces e atât de subțire... Nu e drept, dar ăsta e sportul, felicit echipa adversă și-i urez multă baftă la Final Four”, a declarat tehnicianul CSM.
Tot mai mulți suporteri și fani ai echipei bucureștene îi cer demisia antrenorului CSM, dar Adrian Vasile a încheiat conferința de presă printr-o frază în care arată că nu are de gând să plece, el mai având doi ani de contract cu CSM București: ”Vom reveni mai puternici în sezonul viitor al Ligii Campionilor!”
Mai rău pentru CSM București este că nici în întrecerea internă nu o duce prea bine. E pe locul 2 în spatele Rapidului și așteaptă ca giuleștencele să se împiedice în ultimele trei etape pentru a câștiga titlul.
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
IERI LA 16:55
Handbal
Thriller la Mioveni. Vâlcea a avut nevoie de 80 de minute pentru a trece de Rapid în Cupa României!
IERI LA 15:44