Dinamo București a învins Vive Kielce în Liga Campionilor cu 32-29, într-un meci desfășurat săptămâna trecută. Confruntarea România – Polonia în cupele europene la handbal masculin s-a mutat la începutul acestei săptămâni în Liga Europeană.
HC Dobrogea Sud Constanța a plecat la Plock, cu Wisla, cu gândul că va izbuti la rândul ei o performanță uriașă. Cele două echipe s-au întâlnit în această seară în prima manșă din turul 2 preliminar al Ligii Europene.
Handbal
Războiul Gabi Szabo-Nicușor Dan continuă! I s-a desfăcut contractul de muncă de la CSM!
05/12/2022 LA 19:09

HC Dobrogea Sud Constanța a pierdut repriza secundă la 10 goluri diferență

„Delfinii” au avut un start foarte bun de sezon, cu cinci victorii din tot atâtea meciuri disputate. Printre altele au învins Dinamo București în Supercupa României cu 19-18. Toate evoluțiile bune au fost confirmate însă doar pentru 30 de minute în Polonia.
Cele două formații au avut o primă repriză foarte strânsă, în care apărările au făcut legea. S-au marcat doar 13 goluri în total, polonezii având un avantaj minim, 7-6.
În partea a doua a jocului, Wisla Plock a dominat însă clar întâlnirea. În primele minute s-a distanțat la 5 goluri diferență (scor 12-7), dar gazdele au forțat o victorie cât mai clară și au realizat-o în finalul jocului. HC Dobrogea Sud Constanța a fost întrecută cu 25-14 și are șanse minime să se califice în faza grupelor. Ionuț Nistor a fost singurul jucător care a atins pragul de 3 goluri în această partidă, pentru „delfini”.
Returul este programat peste o săptămână în Constanța, dar este greu de crezut că se mai poate schimba ceva în această bătălie.
Sursa foto: HC Dobrogea Sud Constanța
Handbal
Anunţul făcut de Cristina Neagu după ce i-a dat 14 goluri lui Ferencvaros, în Liga Campionilor
04/12/2022 LA 19:16
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, pas mare spre grupele EHF European League
04/12/2022 LA 18:59