Dinamo București a învins Vive Kielce în Liga Campionilor cu 32-29, într-un meci desfășurat săptămâna trecută. Confruntarea România – Polonia în cupele europene la handbal masculin s-a mutat la începutul acestei săptămâni în Liga Europeană.
HC Dobrogea Sud Constanța a plecat la Plock, cu Wisla, cu gândul că va izbuti la rândul ei o performanță uriașă. Cele două echipe s-au întâlnit în această seară în prima manșă din turul 2 preliminar al Ligii Europene.
Handbal
CSM București – Buducnost 30-22, în Grupa A a Ligii Campionilor
ACUM 18 ORE

HC Dobrogea Sud Constanța a pierdut repriza secundă la 10 goluri diferență

„Delfinii” au avut un start foarte bun de sezon, cu cinci victorii din tot atâtea meciuri disputate. Printre altele au învins Dinamo București în Supercupa României cu 19-18. Toate evoluțiile bune au fost confirmate însă doar pentru 30 de minute în Polonia.
Cele două formații au avut o primă repriză foarte strânsă, în care apărările au făcut legea. S-au marcat doar 13 goluri în total, polonezii având un avantaj minim, 7-6.
În partea a doua a jocului, Wisla Plock a dominat însă clar întâlnirea. În primele minute s-a distanțat la 5 goluri diferență (scor 12-7), dar gazdele au forțat o victorie cât mai clară și au realizat-o în finalul jocului. HC Dobrogea Sud Constanța a fost întrecută cu 25-14 și are șanse minime să se califice în faza grupelor. Ionuț Nistor a fost singurul jucător care a atins pragul de 3 goluri în această partidă, pentru „delfini”.
Returul este programat peste o săptămână în Constanța, dar este greu de crezut că se mai poate schimba ceva în această bătălie.
Sursa foto: HC Dobrogea Sud Constanța
Handbal
Veste uriașă pentru Dinamo. Clubul din Ștefan cel Mare se poate apuca de planuri mari
22/10/2021 LA 17:18
Handbal
HC Motor Zaporojie – Dinamo București 28-27. Reprezentanta României a avut victoria în mână
21/10/2021 LA 18:22