Cu mai puțin de 2 luni până la startul Campionatului Mondial de handbal feminin din Spania, naționala României susține în această săptămână primele și singurele meciuri oficiale din această toamnă.
Miercuri va înfrunta Insulele Feroe, iar duminică, Austria, în primele două partide din grupa de calificare la Campionatul European din 2022.

Adrian Vasile a prefațat debutul României în campania de calificare la Euro 2022

Handbal
Liga Florilor a trimis cele mai multe jucătoare la Euro 2022: 31 de ”straniere” și 18 românce!
ACUM 16 ORE
"Sunt două meciuri extrem de importante, ultimele oficiale în care ne putem testa condiția înainte de Campionatul Mondial. Singura modalitate de a le aborda este 100% conectați. Cel mai mare pericol este să subestimezi adversarii, tocmai pentru că de multe ori calculele hârtiei au fost altele față de ce s-a întâmplat pe teren. Evident avem prima șansă, suntem echipa mai bună, care trebuie să ne respectăm tradiția, numele și țara", a declarat Adrian Vasile, selecționer al echipei naționale a României.
Crina Pintea, pivotul celor de la Gyor, le atrage atenția coechipierelor asupra importanței meciurilor cu Insulele Feroe și Austria.
https://i.eurosport.com/2021/10/05/3232085.jpg
"Sper că toate lumea se gândește serios la aceste meciuri, par adversari facili, dar este așa doar în aparență, pentru că toți vor să ne bată. Ne dorim ca ceea ce facem în aceste două meciuri să fie punctul de plecare pentru Mondialul din Spania", a susținut Crina Pintea, devenită liderul României în absența Cristinei Neagu.
Căpitanul de la CSM București nu va juca pentru echipa națională în ultima parte a acestui an, dorindu-și o pauză de câteva luni.
"Echipa națională, anul acesta, trebuie să fie bună fără Cristina Neagu. Dacă ne ridicăm nivelul, când ea va veni, va găsi naționala mult mai puternică. Pentru mine oricine este în această echipă, este România, nu contează numele, contează doar că pe spatele fiecăreia scrie România", a precizat selecționerul.
Nu te poți obișnui fără Cristina! Sper ca după această pauză să se odihnească suficient și să revină la lotul național", Crina Pintea, pivotul echipei naționale a României
Handbal
Cristina Neagu, nominalizată la titlul de cea mai bună jucătoare a anului
IERI LA 18:29
Handbal
Super transfer pentru Rapid: Andjela Janjusevic
IERI LA 10:57