Săptămâna trecută, CSM București a fost înfrântă în Ungaria, cu scorul de 31-30. Ferencvaros a câștigat cu un gol marcat în ultima secundă.
Dacă partida din deplasare s-a jucat în fața unei săli pline, întâlnirea din București va avea loc într-o arenă goală.
Handbal
Războiul Gabi Szabo-Nicușor Dan continuă! I s-a desfăcut contractul de muncă de la CSM!
IERI LA 19:09
Adrian Vasile, antrenorul CSM Bucureşti, Adrian a declarat înaintea meciului retur cu FTC-Rail Cargo Hungaria că este un dezavantaj enorm pentru formaţia sa faptul că partida se va juca fără spectatori ca urmare a restricţiilor impuse de autorităţile române în contextul pandemiei de coronavirus.

Adrian Vasile se așteaptă la o altă bătălie dură cu Ferencvaros

"E un dezavantaj enorm faptul că nu avem spectatori în tribune. Ne uităm la televizor şi vedem că în Europa toate stadioanele şi toate sălile sunt arhipline. Iar noi avem sala goală, iar asta nu poate fi în niciun caz în avantaj pentru noi. Sperăm totuşi ca din 2022 să îi avem pe suporteri alături de noi. Dacă revin spectatorii de săptămâna viitoare, aşa cum se aude, atunci îi vom invita la antrenamentele echipei naţionale, pentru că Liga Campionilor se termină în acest weekend", afirmat tehnicianul înaintea antrenamentului de vineri de la Sala Polivalentă.
Adrian Vasile a subliniat că formaţia sa trebuie să fie mai exactă în joc pentru a putea încheia anul cu o victorie în Liga Campionilor.
"Este într-adevăr ultimul meci din Liga Campionilor din acest an. Sperăm să fim un pic mai exacţi în anumite detalii faţă de meciul din tur, pentru că ne aşteaptă un meci dificil cu Ferencvaros.
Avem trei meciuri în această grupă pierdute la limită, dar considerăm că acest lucru face parte din sport. Este prima dată când echipa şi eu ne confruntăm cu aşa ceva, cu două meciuri consecutive pierdute la limită, dar cred că în lumea noastră există foarte mult neprevăzut şi noi încercăm să devenim mai puternici confruntându-ne cu astfel de experienţe. Aşa că trebuie să învăţăm din aceste meciuri şi să sperăm că mâine vom avea limpezimea necesară şi un pic de şansă de partea noastră", a precizat Adrian Vasile.

Cristina Neagu: "Noi ne dorim revanşa cu Ferencvaros"

Cristina Neagu a vorbit la rândul ei despre acest joc și a declarat că își dorește revanșa.
"Noi ne dorim revanşa cu Ferencvaros pentru că în meciul anterior eu cred că am fost foarte aproape de un rezultat de egalitate. Ar fi fost un punct care pentru noi ar fi însemnat cât o victorie. Însă nu mai putem întoarce rezultatul acela, vrem să facem un meci bun mâine şi să câştigăm. Sunt trei meciuri pe care le-am pierdut la limită în această grupă, cred că este şi un pic de neşansă în ceea ce ni s-a întâmplat în acest început de sezon. Sperăm ca roata să se întoarcă şi în favoarea noastră la un moment dat", a afirmat căpitanul echipei.
CSM București este pe locul 6 în Grupa A, cu 6 puncte, având 3 victorii și 4 înfrângeri. FTC este liderul grupei cu 12 puncte.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa: Agerpres
Handbal
Anunţul făcut de Cristina Neagu după ce i-a dat 14 goluri lui Ferencvaros, în Liga Campionilor
04/12/2022 LA 19:16
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, pas mare spre grupele EHF European League
04/12/2022 LA 18:59