Adrian Vasile, aflat din 2014 la CSM București, este noul selecționer al naționalei feminine de handbal a României. Antrenorul român a mai bifat o singură experiență la o echipă națională. Vasile a îndeplinit funcția de antrenor secund al naționalei Muntenegrului în perioada 2017-2020. Anunțul a fost făcut de șeful secției de handbal de la CSM, Vlad Enăchescu.
Adrian Vasile îi ia locul pe banca tehnică a naționalei României lui Bogdan Burcea. Contractul fostului tehnician a expirat pe 30 decembrie 2020, iar un nou contract depindea de hotărârea Comisiei Tehnice a Federaţiei Române de Handbal. Burcea nu intenționa să încheie colaborarea cu FRH, însă antrenorului român nu i s-a oferit prelungirea contractului.
Handbal
Războiul Gabi Szabo-Nicușor Dan continuă! I s-a desfăcut contractul de muncă de la CSM!
ACUM 5 ORE

Adrian Vasile, noul selecționer al echipei de handbal feminin a României

"Nu am de unde să îmi dau demisia, pentru că pe 30 (n.r. - decembrie) îmi expiră contractul. Va avea loc un consiliu de administraţie zilele viitoare, după care o comisie tehnică, în 11-12 ianuarie, după care vom vedea ce vom decide, atât noi, vorbesc de mine şi de Robert, cât şi comisia tehnică", susţinea Bogdan Burcea, la finalul anului trecut, după EURO 2020, competiție pe care România a încheiat-o pe locul 12, aceasta fiind cea mai slabă clasare din istoria participărilor la turneul final european.
Rezultatele României la CE:
  • România - Germania 19-22
  • România - Polonia 28-24
  • România - Norvegia 20-28
  • România - Croația 20-25
  • România - Ungaria 24-26
  • România - Olanda 24-35.
Handbal
Anunţul făcut de Cristina Neagu după ce i-a dat 14 goluri lui Ferencvaros, în Liga Campionilor
IERI LA 19:16
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, pas mare spre grupele EHF European League
IERI LA 18:59