Comisia Tehnică – Subcomisia de Senioare s-a reunit ieri la București, pentru a analiza prestația României la Campionatul Mondial. Tricolorele au terminat pe locul 12 în Japonia, dar și mai deranjantă a fost maniera în care echipa națională s-a prezentat. România a pierdut trei jocuri la cel puțin 12 goluri diferență, ajungând să fie înfrântă și de Japonia cu 37-20.
Tomas Ryde a fost demis din funcția de selecționer al echipei naționale feminine de handbal a României, iar Federația Română de Handbal analizează variantele oferite de Comisia Tehnică pentru a-l alege pe următorul selecționer.

Cele patru variante de antrenor pentru naționala României

Handbal
Adi Vasile a anunțat lotul echipei naționale a României pentru preliminariile EURO 2022
ACUM 15 ORE
"Cei nominalizaţi de Comisia Tehnică sunt români. E o listă de 4 antrenori care a fost sugerată de Comisia Tehnică. Trebuie să fie Master Coach sau cursant Master Coach. Ideal ar fi şi sper să se şi îndeplinească, e să fie un antrenor liber de contract sau să devină liber de contract şi să îşi dedice tot timpul echipei naţionale.S-ar acorda mult mai multă atenţie echipei naţionale în scurtul timp care a rămas până la grupele de calificare şi am elimina foarte multe alte discuţii adiacente, care nu îşi au locul, legat de parti-pris-uri sau de interes. E un lucru pe care eu îl caut. Domnul Roşca, domnul Pera, domnul Burcea şi domnul Vasile", a declarat, marţi, 7 ianuarie, președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu.
Suedezul Tomas Ryde nu a mai fost favoritul Comisei Tehnice, a primit șapte voturi contra, patru în favoare, iar doi s-au abținut. Naționala se reunește pe 19 ianuarie într-un prim stagiu centralizat
În 20-22 martie, România va participa la turneul preolimpic de la Podgorica, alături de Muntenegru, Norvegia și Coreea de Nord. Primele două clasate se califică la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Federația Română de Handbal trebuie să ia repede o decizie în privința staff-ului tehnic, timpul fiind foarte scurt. De altfel, în 19-22 ianuarie este deja fixat primul stagiu de pregătire centralizată în București, așadar, în aproximativ două săptămâni.Până la abordarea propriu-zisă a întrecerii din Muntenegru, lotul va mai avea încă un stagiu comun de pregătire de patru zile în 16-19 februarie.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Handbal
Adi Vasile, dezlănțuit în timpul meciului CSM București–Rostov Don: "Altfel arătați ca niște gloabe"
18/09/2021 LA 16:59
Handbal
CSM București nu se regăsește! "Tigroaicele", învinse acasă de Rostov Don, în Champions League
18/09/2021 LA 16:09