Pivotul va juca pentru echipa din "Ștefan cel Mare" în următoarele două sezoane:
"Mă bucur că pot să mă întorc la Dinamo, unde mi-a mers foarte bine din punct de vedere profesional. Am câştigat titlul naţional şi Supercupa României, am jucat în EHF Champions League şi, mai important, am avut parte de un colectiv unit, unde m-am simţit ca într-o familie. În plus, suporterii dinamovişti sunt fără egal, mi-au câştigat inima. Consider că anul petrecut în campionatul maghiar m-a ajutat să cresc la capitolul experienţă şi sper să mă implic şi mai puternic la Dinamo.", a fost prima reacție a jucătorului de 26 de ani.
În sezonul 2018-2019, Szasz a înscris 109 de goluri pentru Dinamo, dintre care 29 în EHF Champions League.
Handbal
Anunţul făcut de Cristina Neagu după ce i-a dat 14 goluri lui Ferencvaros, în Liga Campionilor
ACUM 17 ORE

Dinamo continuă să investescă

Eliminată pe nedrept din Champions League, Dinamo continuă să investească. După repatrierea extremei Ghionea a venit rândul prelungirii contractelor.
Kamel Alouini, Ante Kuduz si Mamdouh Shebib au semnat prelungirea contractelor cu Dinamo. Cei trei au fost foarte importanți pentru sezonul terminat fără înfrângere în Champions League.
Motivul prelungirii contractelor? "Pentru că performanța se face cu jucători de înalt nivel, și pentru că ei și-au dorit să rămână ACASĂ" au scris dinamoviștii de la handbal pe Facebook.
Vestea a venit la scurt timp după ce Dinamo a anunțat că a ajuns la un acord cu Vali Ghionea. Extrema naționalei a marcat 444 de goluri în cele 13 sezoane petrecute în Champions League și revine la Dinamo după ce a jucat pentru Pick Szeged, Wisla Plock și Sporting Lisabona.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, pas mare spre grupele EHF European League
ACUM 17 ORE
Handbal
CSM București, revenire de senzație în meciul cu Ferencvaros. Ce loc ocupă "Tigroaicele"
ACUM 19 ORE