Liga Națională de handbal feminin este una dintre primele întreceri care se reiau în 2022, la mijlocul săptămânii viitoare fiind programate primele partide din cadrul etapei a 10-a. Dar între timp, cele mai importante cluburi din campionat lucrează și la strategiile pentru ediția 2022/23.
După ce echipa CSM București a anunțat că a prelungit contractele cu Cristina Neagu, Siraba Dembele și Elizabeth Omoregie, a venit și rândul formației Dunărea Brăila să facăun anunț important pe sfârșitul acestui an.
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, voctorie mare în European League! Vâlcencele au trecut în deplasare de Chambray
ACUM O ZI

Morten Soubak a preluat în vară conducerea tehnică a echipei Dunărea Brăila

Antrenorul danez Morten Soubak şi-a prelungit cu 2 ani contractul cu echipa brăileană. Dunărea a dat astfel un semnal de stabilitate, căvrea să continue proiectul pe care l-a început în vară. Din lot fac parte nu mai puțin de 7 jucătoare din Brazilia.
''Morten Soubak rămâne la Brăila semnând astfel contract pe o perioadă de 2 ani. Profesionalismul antrenorului danez a adus rezultate excelente la Brăila şi avem încredere că va continua în acelaşi ritm'', a anunțat clubul pe pagina oficială de Facebook.
Antrenorul danez este campion mondial cu naţionala Braziliei în 2013. El a venit în vară la Dunărea Brăila, după ce a pregătit o perioadă și naționala Angolei.
În acest moment, Dunărea Brăila este pe locul secund în Liga Națională, la 5 puncte în spatele liderului Rapid București, fiind la egalitate de puncte cu CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea.
Handbal
CSM București a învins Dortmund și s-a calificat matematic în faza eliminatorie din Champions League
IERI LA 16:37
Handbal
CSM București pierde la Brest, 21-24, și-și ia adio de la calificarea directă în sferturi
19/01/2022 LA 21:50