Norvegia a obținut biletele spre semifinalele Campionatului European de Handbal Masculin, după ce a învins Islanda cu 31-28, într-un meci din grupa principală MR2 de la Malmo. Vicecampioana mondială a fost ajutată și de o victorie a Suediei în fața Ungariei cu 24-18.
În penultimul act s-au mai calificat Spania și Croația. „Careul de ași” a fost completat miercuri de Slovenia. Sander Sagosen a făcut un alt meci mare pentru Norvegia, el reușind să marcheze nu mai puțin de 9 goluri. A ajuns la cota 51 de goluri și nu prea mai are cum să piardă titlul de golgheter. Selecționata lui Christian Berge a avut nevoie doar de 8 minute pentru a tranșa problema învingătoarei cu Islanda, după ce a început cu 7-0! „Insularii” au jucat mult mai bine în partea secundă și le-au dat speranțe suporterilor că ar putea reveni, dar Norvegia a forțat atât cât a trebuit pentru a-și menține adversara la distanță.

Spectacol la C.E. de handbal masculin

Handbal
Adi Vasile, dezlănțuit în timpul meciului CSM București–Rostov Don: "Altfel arătați ca niște gloabe"
ACUM O ZI
Slovenia a învins Portugalia cu 29-24, astfel că miercuri are prima șansă în disputa cu Ungaria de la distanță pentru a merge în semifinale. Selecționata maghiară nu a mai reușit să impresioneze în fața Suediei, cedând până la urmă la o diferență de șase goluri, cu 24-18. Rezultatul a însemnat și prima victorie a gazdelor în grupa principală.
Ungaria a ratat semifinalele la C.E. de handbal după ce Portugalia s-a impus în meciul direct cu scorul de 34-26. Ungaria avea oricum nevoie de ajutorul Norvegiei pentru a se impune cu Slovenia. La egalitate de puncte cu slovenii, maghiarii aveau avantajul meciului direct. Pentru locul 5 se vor lupta Portugalia și Germania.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Handbal
CSM București nu se regăsește! "Tigroaicele", învinse acasă de Rostov Don, în Champions League
ACUM O ZI
Handbal
Dinamo este pusă pe fapte mari! Este la un pas de a perfecta un alt transfer de senzație
IERI LA 19:08