De MARIAN URSESCU
Scene incredibile la meciul de handbal dintre FTC Budapesta și ETO Gyor, în campionatul Ungariei. În prima repriză, în minutul 29, când echipa din capital Ungariei conducea cu 14-11, antrenorul Gabor Elek a protestat pentru că formația sa nu a primit un fault evident la olandeza Angela Malestein. Arbitrul se pregătea să-I arate cartonașul galben, numai că în apropiere a venit și antrenorul Gyorului, Ambros Martin. Acesta i-a spus ceva omologului săi și Gabor Elek a luat pur și simplu foc.
Au fost îmbrânceli între cei doi, au stat câteva secunde piept în piept, aruncându-și cuvinte jignitoare. Au intervenit oficialii, dar și jucătoarele celor două echipe. Spiritele s-au calmat cu greu, dar tensiunea a plutit în aer până la finalul meciului.
Handbal
Schimb de jucătoare între CSM București și Gyor!
IERI LA 09:17

Scandal între antrenorii echipelor de handbal Gyor și Ferencvaros

Se va decide iarăși titlul la golaveraj?

FTC Budapesta a fost mai bună, mai ales în ultimele 10 minute, atunci când a reușit să se desprindă pe tabelă. A câștigat cu 29-24, după ce în tur, la Gyor, gazdele se impuseseră cu 25-20. Dacă va câștiga toate cele trei etape restanță, FTC Budapesta va egala Gyorul la puncte, în fruntea clasamentului.
În Ungaria, la egalitate de puncte, primul criteriu de departajare este golaverajul. Așa s-a decis titlul acum patru ani, Gyorul devenind campioană pentru un singur gol! Acum, situația e mult mai clară. Gyorul are plus 289 golaveraj, iar FTC plus 202. Greu de crezut că echipa lui Gabor Elek va recupera marja uriașă. Ferencvaros mai are cinci meciuri de disputant, inclusiv cele trei meciuri amânate, iar Gyor două jocuri! Tensiunea e la ea acasă până la final.
Ambros Martin, fostul selecționer al României, cu care a ocupat locul 4 la Euro 2018, a câștigat cu Gyor de patru ori Liga Campionilor, și titlul Ungariei de șase ori. FTC, cu Gabor Elek la timonă, a cucerit doar două.
Handbal
CSM București a câștigat Cupa României, a 5-a din vitrina clubului
22/05/2022 LA 15:36
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
21/05/2022 LA 16:55