După ce Federația Europeană de Handbal a hotărât ca Paris Saint-Germain să meargă automat mai departe în ediția din acest an a Champions League, se bănuia că Dinamo va fi recompensată cu un wild card pentru ediția viitoare, însă nu a fost cazul. Echipele calificate deja în Champions League: PGE VIVE Kielce, PPD Zagreb, Aalborg, FC Barcelona, ​​Paris Saint-Germain, THW Kiel, Flensburg-Handewitt, Telekom Veszprem, Vardar Skopje și FC Porto.
Pentru celelalte șase locuri, 14 echipe erau candidate pentru a primit wild-card de la EHF, printre care și Dinamo. Iată cele șase cluburi alese: Nantes (Franța). Elverum (Norvegia), Meșkov Brest (Belarus), Celje Lasko (Slovenia), Pick Szeged (Ungaria) și Motor Zaporojie (Ucraina). Drept urmare, Dinamo va juca sezonul viitor direct în grupele Europa Handball League.
La handbal feminin, situația este mai fericită pentru România. CSM București a primit invitația prin care va putea juca în grupele Champions League. Iată celelalte formații care au mai fost invitate: Podravka Koprivnica (Croația), Metz (Franța), BBM Bietigheim (Germania), CSKA Moscova (Rusia) și Krim Ljubljana (Slovenia).
Handbal
Naționala de handbal va inaugura sala de la Bistrița cu prilejul Trofeului Carpați
ACUM 7 ORE

Dinamo, eliminată din Champions League fără să joace

Dinamo nu va mai juca barajul cu PSG pentru calificarea în sferturile Champions League. EHF a anunțat, în aprilie într-un comunicat oficial, că dubla manșă dintre Dinamo și PSG pentru calificarea în sferturile Champions League a fost anulată.
Dinamo a avut un parcurs remarcabil în acest sezon, în Champions League, dar pandemia de coronavirus a dus la o decizie drastică din partea EHF. Federația Europeană a decis ca patru echipe să fie direct calificate în turneul final care va avea loc în decembrie la Koln.
Dinamo trebuia să joace în optimile de finală, o premieră pentru campioana României la masculin, contra formaţiei Paris Saint-Germain.
Turneului Final Four al Champions League la masculin a fost deja amânat pentru 28 şi 29 decembrie, la Koln, iar echipele calificate sunt FC Barcelona, Paris Saint-Germain HB, THW Kiel şi Telekom Veszprém HC, care au ocupat primele două locuri în grupele A şi B.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Handbal
Cristina Neagu și Crina Pintea revin în naționala României pentru Trofeul Carpați
ACUM 9 ORE
Handbal
Dinamo pierde la Veszprem, 30-33. A condus la pauză, dar nu a mai ținut ritmul
ACUM 21 ORE