Prima repriză a fost în totalitate controlată de franțuzoaice, care au intrat la pauză cu un avantaj de 13 goluri diferență. Echipa antrenată de Florentin Pera nu a stat bine la niciun capitol în prima parte a meciului. Atacul a ratat o mulime de șanse, defensiva a fost mult prea slabă, iar poarta nu a venit în sprijinul oltencelor.
În timp ce franțuzoaicele au înscris din toate pozițiile, SCM Râmnicu Vâlcea a ratat majoritatea șanselor avute în jumătatea adversă. Pe finalul meciului, oltencele au fost mai eficiente decât în prima parte, însă fără a face vreo diferență majoră pe tabela de marcaj, asta pentru că Brest a continuat să preseze. Din păcate, și echipa medicală a avut de lucru în seara aceasta. După ce Mădălina Zamfirescu a căzut foarte rău pe spate, și Yuliya Dumanska a avut nevoie de intervenția medicilor după ce a primit o minge în plină figură.

Brest Bretagne – SCM Râmnicu Vâlcea 37-24. Campioana României, misiune grea în continuare

Liga Campionilor
CSM București a început în forță anul în Liga Campionilor la handbal feminin
ACUM 15 ORE
Înaintea acestui meci, SCM Râmnicu Vâlcea a învins-o în prima etapă pe Bietigheim, pe teren propriu, cu 34-27, iar Brest a câștigat pe terenul lui Buducnost cu 35-32. În urma rezultatului din Franța, Brest a devenit liderul grupei C, cu patru puncte. De partea opusă, campioana României, SCM Râmnicu Vâlcea, se află pe locul secund deocamdată, cu doar două puncte. În continuare, oltencele vor evolua în Champions League împotriva muntenegrencelor de la Buducnost, sâmbata viitoare

Cum arată clasamentul grupei C

  • 1. Brest Bretagne 4 puncte
  • 2. SCM Râmnicu Vâlcea 2 puncte
  • 3. Buducnost 0 puncte
  • 4. Bietigheim 0 puncte

Brest Bretagne – SCM Râmnicu Vâlcea 37-24 (22-9)

Toft Sandra – în poartă; Quiniou Agathe, Mauny Cosntance (1), Toublanc Alicia (3), Tissier Amandine, Le Hir Gaelle (1), Gros Ana (4), Kobylinska Monika (3), Lassource Coralie (3), Fontaine Carretero Laurie, Minevskaja Evgenija, Niakate Kalidiatou (6), Pop-Lazic Sladana (6), Foppa Pauletta (4), Coatenea Pauline (2), Mangue Gonzalez Marta (4).
Batinovic Marta, Dumanska Yuliya – în poartă; Da Silva Vieira Samara (2), Elghaoui Asma (4), Adespii Molnar Andreea, Ciucă Diana, Lopez Herrero Marta (1), Norgaard Osterballe Ann (9), Florică Elena, Glibko Iryna (2), Fernandez Fraga Alicia (2), Zamfirescu Mădălina Maria, Liscevic Kristina, Badea Alexandra (2), Savu Ana Maria, Gonzalez Alvarez Mireya (2).
Handbal
Ramona Farcău: "Fapte, nu vorbe. Statul român nu va ajuta sportul. E timpul să muncim mai mult"
IERI LA 14:03
Handbal
CSM București a transferat o campioană olimpică en-titre! Se prefigurează o "legiune franceză"
IERI LA 11:27