Ambros Martin, antrenorul Rusiei, a declarat după meciul cu România, de la Campionatul Mondial din Japonia, că este fericit că fosta lui echipă, condusă acum de Tomas Ryde, se află în grupele principale.
Spaniolul a precizat că le dorește tricolorelor "tot norocul şi tot ce au nevoie pentru a realiza ceea ce şi-au propus". Spaniolul a analizat la conferința de presă meciul dintre Rusia și România, scor 27-18.

Mesajul lui Ambros Martin după victoria în fața României

Liga Campionilor
Esbjerg - CSM 22-24/ Debut cu victorie în Champions League
06/10/2019 LA 18:32
”Trebuie să felicit echipa României, pentru că sunt foarte fericit că sunt în grupa principală. Este ceva că mă face fericit şi le doresc antrenorului şi jucătoarelor române tot norocul şi tot ce au nevoie pentru a realiza ceea ce şi-au propus. Cred că după prima repriză, în care am avut unele probleme în ofensivă, am fost capabili să realizăm că, dacă menţinem nivelul în defensivă, putem să ne aşteptăm momentul oportun în ofensivă. Cred că acesta a fost una dintre cheile meciului, că am rămas calmi, că nu am pierdut controlul în niciun moment. Am făcut o treabă bună în defensivă şi când am reuşit să dăm o mai mare viteză mingii, când am putut să facem tranziţia din defensivă în ofensivă, când am putut să ne mişcăm şi să folosim extremele mai bine, atunci a început să funcţioneze jocul şi în ofensivă. Am mai câştigat două puncte în drumul nostru către semifinale. Încercăm să o luăm meci cu meci, antrenament cu antrenament”, a spus Martin după meci.
Ambros Martin a fost selecționerul echipei naționale a României, însă a abandonat-o, în vară, pentru a prelua reprezentativa Rusiei.Cea mai bună performanţă a României cu Ambros Martin la cârmă a fost atinsă în finalul lui 2018, când România a disputat finala mică a Campionatului European din Franţa, pierdută în faţa Olandei, scor 20-24.
Campionatul European (W)
Cristina Neagu l-a contrat pe președintele FRH pe tema arbitrajelor: "Întrebați-l mai multe!"
17/11/2022 LA 19:28
Campionatul European (W)
Președintele FRH, declarație inexplicabilă despre arbitraj: "Mai multe greșeli în favoarea noastră"
17/11/2022 LA 12:52