Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce s-a întâmplat la pauză în vestiarul României. Dezvăluirea unei tricolore după meciul cu Ungaria

Irina Aldea

Actualizat 06/12/2019 la 17:06 GMT+2

România a obţinut o victorie uriașă în faţa Ungariei, scor 28-27, şi s-a calificat în grupele principale la Campionatul Mondial din Japonia.

Romania

Credit imagine: Getty Images

Naţionala de handbal feminin a României a obţinut o victorie incredibilă în faţa Ungariei, scor 28-27, şi s-a calificat în grupele principale la Campionatul Mondial din Japonia.România a egalat pentru prima dată în meci în minutul 59 (27-27) și a trecut în avantaj cu doar câteva secunde mai târziu tot pentru prima dată, dar decisiv de această dată: 28-27.
Condusă tot meciul, cu o diferenţă chiar şi de şase goluri la pauză (10-16), România a revenit şi a egalat, iar golul victoriei a fost adus în ultimele secunde de Cristina Neagu, de la 7 metri. Laura Pristăvița, extrema dreaptă de la Gloria Bistrița, a marcat un gol în meciul cu Ungaria și a scos lovitura de la 7 metri prin care România s-a impus.

Laura Pristăvița: "Am nevoie să realizez ce se întâmplă"

"Am încercat să fac tot ce pot pentru echipă și astăzi mi-a ieșit. Mă bucură cel mai mult victoria noastră. E incredibil de mare pentru țara noastră. Sincer, nici nu prea reușesc să mă bucur de victoria asta. E un sentiment atât de profund. O să am nevoie de o oră ca să realizez ce se întâmplă. La pauză atmosfera era un pic moale, dar din cauza primei părți, când am intrat greu în meci. Am știut că e ultima șansă pentru noi și ceva s-a întâmplat, un scurtcircuit în interiorul nostru. S-a simțit tensiunea. A fost un joc psihic pentru noi, Am avut și noroc în apărare, am luat câteva mingi. Nu se știe niciodată în sport, trebuie să fii mereu concentrat. Am ezitat în prima secundă să mă uit la ultima lovitură, dar nu am putut pierde momentul. Am avut încredere în Cristina!", a spus Laura Pristăvița pentru Gazetă.
În cadrul grupelor principale, în primul meci, România va întâlni Rusia. România este singura naţiune care a participat la toate ediţiile Campionatului Mondial şi are în palmares trei titluri, unul la handbal în şapte (1962) şi două la handbal în 11 (1956 şi 1960), două medalii de argint (1973 şi 2005), precum şi una de bronz (2015).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo