Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Crina Pintea, în culmea fericirii: "Am putut să privesc ultima fază, am crezut mereu în victorie!"

Irina Aldea

Actualizat 06/12/2019 la 14:58 GMT+2

România s-a calificat incredibil în grupele principale ale Campionatului Mondial din Japonia după ce a învins Ungaria în ultimul meci din grupa C.

Crina Pintea

Credit imagine: Getty Images

Naţionala de handbal feminin a României a obţinut o victorie fantastică în faţa Ungariei, scor 28-27, şi s-a calificat în grupele principale la Campionatul Mondial din Japonia.Este important de menționat faptul că România a egalat pentru prima dată în meci în minutul 59 (27-27) și a trecut în avantaj cu doar câteva secunde mai târziu tot pentru prima dată, dar decisiv de data aceasta: 28-27.
Crina Pintea a înscris două goluri în meciul cu Ungaria și a vorbit la finalul partidei despre victoria fantastică obținută în Japonia. Golul victoriei a fost înscris în ultimele secunde din 7 metri de Cristina Neagu, care a marcat în meciul cu Ungaria 10 goluri. Tricolorele au fost învinse de Spania cu scorul de 16-31, a învins Senegal, scor 29-24 și Kazahstan cu 22-20 și a mai înregistrat o înfrângere cu Muntenegru, scor 26-27.

Crina Pintea, în culmea fericirii după victoria cu Ungaria

"Sunt foarte mândră de echipa asta. Am crezut în noi, credem în noi și am luptat până în ultima secundă. Nu pot exprima ce simt, mă bucur foarte tare că am reușit să mergem mai departe. Deși am fost conduse și am jucat destul de rău, am luptat și ne-am susținut, ne-am uitat unele în ochii celeilalte și am crezut până la capăt. Noi nu cedăm. Am crezut mereu! Am putut să mă uit la ultima fază, eram pregătită, dacă, Doamne ferește, rata Cristina. Dar am încredere foarte mare în ea, e omul nostru!", a declarat Crina Pintea după victoria senzațională cu Ungaria pentru Gazetă.
România este singura naţiune care a participat la toate ediţiile Campionatului Mondial şi are în palmares trei titluri, unul la handbal în şapte (1962) şi două la handbal în 11 (1956 şi 1960), două medalii de argint (1973 şi 2005), precum şi una de bronz (2015).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo