Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Două absențe importante pentru România cu Japonia. Ryde: "Neagu nu va juca"

Sebastian Ujica

Publicat 10/12/2019 la 17:27 GMT+2

România a fost învinsă de Suedia și nu mai poate terminat în primele 8 clasate la Mondial, lucru care ar fi însemnat calificarea pentru turneul pre-olimpic.

neagu ro

Credit imagine: Getty Images

Tomas Ryde, selecționerul echipei naționale de handbal feminin a României, a anunțat că interul stânga Cristina Neagu nu va evolua în ultima partidă a tricolorelor din grupa II principală a Campionatului Mondial, miercuri, de la ora 11:00, contra Japoniei.
Cristina Neagu, revenită după o lungă perioadă de accidentare, în această toamnă, a evoluat în meciul cu Suedia, de marți, scor 22-34, fiind cea mai bună marcatoarea a României, cu patru goluri, la egalitate cu Crina Pintea și Aneta Udriștoiu. Ryde a declarat pentru Gazetă că Neagu nu va juca cu Japonia, la fel cum nu o va face nici Laura Pristăvița, care s-a accidentat.
Cristina Neagu e out, Laura Pristăviţa s-a accidentat, le voi da şanse celor tinere. Ştiu că ne va fi foarte greu fiindcă Japonia a făcut un joc fabulos cu Spania, dar va fi o experienţă perfectă pentru jucătoarele noastre care sunt la primul lor Mondial. Dar să batem Japonia va fi foarte greu să reuşim
Cristina Neagu, desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, a fost cea mai bună handbalistă a României la Campionatul Mondial din Japonia, contribuind semnificativ la calificarea tricolorelor în grupele principale.
România a pierdut meciul cu Suedia, marţi, la Kumamoto, scor 22-34. La pauză, nordicele erau în avantaj, scor 14-9.
În urma acestui eşec, România se află pe locul 6, ultimul, în grupa II principală a Campionatului Mondial de handbal feminin, având 0 puncte. Ultimul meci al tricolorelor va avea loc miercuri, contra Japoniei, de la ora 11:00.
Mediafax
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo