Cristina Neagu a reușit din nou un joc excelent, în timp ce Dumanska a avut multe intervenții salvatoare. Din păcate, jucătoarele noastre au căzut pe final, după ce au avut un avantaj de patru goluri. Handbalistele din Muntenegru, în frunte cu Radicevic, au înscris de 7 ori consecutiv. "Tricolorele" puteau să profite în ultimele două minute, când atacurile adversarelor s-au oprit de două consecutiv în bară. Portarul Muntenegrului a avut intervenția meciului, chiar în ultimele secunde, și a evitat golul egalizator al României.
S-a încheiat 27-26, iar Muntenegru a obținut calificarea în grupele principale, acolo unde o așteaptă deja Spania. România și Ungaria se vor lupta vineri (ora 12:00) pentru al treilea loc care duce în faza următoare. Ungaria are momentan 2 puncte, dar va juca astăzi (12:00) împotriva Senegalului, națională cu înfrângeri pe linie. În cazul în care jucătoarele noastre vor trece de naționala Ungariei, acestea vor intra în grupele principale cu 0 puncte, din cauza rezultatelor negative din meciurile cu celalte două echipe calificate, Spania și Muntenegru.
Cristina Neagu a fost din nou cea mai bună jucătoare a României de pe teren, cu 9 goluri marcate. De cealaltă parte, Radicevic, Raicevic și Jaukovic au reprezentat principalul pericol pentru poarta noastră. În celălalt meci de astăzi, Spania a câștigat categoric partida cu ultima clasată Kazahstan (43-16) și este în continuare lider în grupa C.
Campionatul Mondial
România a pierdut dramatic cu Olanda, după un meci bun făcut de jucătoarele lui Adi Vasile
09/12/2021 LA 09:09

Clasamentul grupei C:

  • 1. Spania 8p (4 meciuri)
  • 2. Muntenegru 8p (4 meciuri)
  • 3. România 4p (4 meciuri)
  • 4. Ungaria 2p (3 meciuri)
  • 5. Senegal 0p (3 meciuri)
  • 6. Kazahstan 0p (4 meciuri)
Campionatul Mondial
Adrian Vasile vede partea plină a paharului după eșecul cu Norvegia! Concluziile selecționerului
07/12/2021 LA 23:04
Campionatul Mondial
România – Norvegia 22-33. Nordicele ne-au arătat cam pe unde am ajuns cu naționala feminină
07/12/2021 LA 12:40