România a câștigat cu 28-27 în fața Ungariei după un gol venit la ultima fază de joc. Cristina Neagu a transformat o lovitură de la 7 metri, însă selecționerul României a surprins la final. El susține că arbitrii s-au înșelat și că nu trebuia să se acorde această aruncare de la 7 metri! Și selecționerul Ungariei a acuzat dur arbitrajul.
"Sunt fericit pentru această victorie. Îmi pare rău pentru echipa Ungariei. Au jucat foarte bine în prima repriză și am încercat să le transmit jucătoarelor mele că o diferență de patru goluri nu e greu de remontat, dar la șase goluri deja e extrem de dificil. A fost o presiune foarte mari pe portarii României, pentru că adversarele noastre aruncau foarte bine.
Trebuie să spun, sincer, pe video, că la ultima aruncare... trebuie să revăd faza. S-au atins și cred că nu a fost nimic. Sunt însă fericit pentru că am câștigat. E normal să apară situații înșelătoare când un meci se desfășoară într-o asemenea manieră.
Handbal
Cristina Neagu, veste excelentă! Când revine la echipa națională a României: "Atunci mă întorc!"
11/08/2021 LA 11:16
Jocul a fost extrem de corect, nu au existat lovituri dure între jucătoare. Cred că vom avea meciuri foarte grele în grupa principală. Sunt fericit, a fost o luptă bună pentru mine și pentru România" a spus Tomas Ryde în conferința de presă de după partidă.
Olympic Games
Tokyo 2020 - France vs Hungary - Handbal – Rezumate de la Olimpiadă
25/07/2021 LA 19:10
Handbal
Naționala României de handbal feminin și-a aflat adversarele din preliminariile CE 2022
25/03/2021 LA 12:40