Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Selecționerul Ungariei a făcut scandal după înfrângerea cu România:"A fost o rușine! Sunt dezamăgit"

Irina Aldea

Actualizat 06/12/2019 la 14:17 GMT+2

Kim Rasmussen, selecționerul Ungariei, și-a exprimat dezamăgirea după înfrângerea la limită a echipei lui în fața României.

Kim Rasmussen

Credit imagine: Getty Images

România a învins incredibil Ungaria în ultimul meci din grupa C, scor 28-27. Cristina Neagu a înscris din 7 metri la ultima fază a meciului și a trimis România în grupele principale la Campionatul Mondial din Japonia. Condusă cu 16-10 la pauză, România a revenit extraordinar în repriza secundă și a obținut victoria atât de râvnită.
Kim Rasmussen, selecționerul Ungariei, și-a exprimat la final dezamăgirea față de rezultat. Ungaria a dominat în prima repriză și a avut inițiativa și în repriza a doua, însă România a reușit să revină fantastic pe final și chiar să se impună și să obțină calificarea în grupele principale.

Kim Ramussen: "Mi-e rușine, sunt dezamăgit de mine"

"Felicitări echipei României și lui Tomas. În sport contează să fii primul la final. Este responsabilitatea mea. Sunt trist pentru echipă, federație, fani. Sunt dezamăgit, sunt dezamăgit de mine. N-am obținut nici măcar un egal. E cel mai dezamăgitor meci din cariera mea. Îmi pare rău pentru fete. Nu m-am ridicat la nivelul necesar. A fost o rușine ce s-a întâmplat în finalul meciului. Sunt dezamăgit că s-a ajuns la acest nivel. E ceva personal. E greu când trebuie să joci cu un om mai puțin. Mai ales când adversarul o are pe Cristina Neagu. Am de învățat, dar este rușinos ce se întâmplă de fiecare dată", a declarat antrenorul care a adus Liga Campionilor celor de la CSM București în 2016.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo