După ce au pierdut în runda trecută contra Spaniei (25-29), jucătoarele din Ungaria s-au încurcat astăzi și împotriva celor din Muntenegru. Handbalistele Muntenegrului s-au impus la un gol diferență (25-24), la finalul unei confruntări extrem de echilibrate. Radicevic și Raicevic au fost cele mai în formă jucătoare din naționala Muntenegrului, cu opt, respectiv șapte goluri reușite. De cealaltă parte, Schatzl a fost cea mai eficientă jucătoare din lotul Ungariei, cu șase goluri marcate.
Rezultatul dintre Ungaria și Muntenegru se poate dovedi favorabil pentru naționala României, care va juca astăzi (ora 12:00) în compania celor din Kazakhstan. Ca să prindă unul din cele trei locuri care asigură prezența în faza următoare, "tricolorele" lui Tomas Ryde n-au voie să facă pași greșiți în meciurile cu Kazahstan și Ungaria. În cazul în care jucătoarele noastre reușesc să treacă de cele două naționale, acestea vor obține calificarea, indiferent de rezultatul din partida cu Muntenegru.
Campionatul Mondial
România a pierdut dramatic cu Olanda, după un meci bun făcut de jucătoarele lui Adi Vasile
09/12/2021 LA 09:09
În celălalt meci disptuat astăzi, Spania a câștigat cu 29-20 împotriva Senegalului și a obținut calificarea matematică în grupele principale. La fel ca naționala ibericelor, și Muntenegru și-a asigurat locul în faza următoare a Campionatului Mondial.

Clasamentul grupei C:

  • 1. Spania 6p (3 meciuri)
  • 2. Muntenegru 6p (3 meciuri)
  • 3. Ungaria 2p (3 meciuri)
  • 4. România 2p (2 meciuri)
  • 5. Senegal 0p (3 meciuri)
  • 6. Kazahstan 0p (2 meciuri)
Campionatul Mondial
Adrian Vasile vede partea plină a paharului după eșecul cu Norvegia! Concluziile selecționerului
07/12/2021 LA 23:04
Campionatul Mondial
România – Norvegia 22-33. Nordicele ne-au arătat cam pe unde am ajuns cu naționala feminină
07/12/2021 LA 12:40