România a avut voință mare împotriva Norvegiei, în ultimul joc din Grupa C la Campionatul Mondial de handbal, dar nu a avut și putere. Astfel, la final a ieșit de pe teren cu o înfrângere usturătoare, la 11 golurti diferență, cu 33-22.
Acesta este și diferența reală dintre cele două naționale?
"Tabela a arătat 11 goluri diferență la final, dar ce am simțit eu din teren, vă pot spune că undeva la 6-7 goluri este diferența dintre cele două echipe", a răspuns Cristina Laslo.
Campionatul Mondial
IHF își "vinde" Mondialul cu 32 de națiuni: "Calitatea a crescut". Nordicii au taxat aspru afirmația
21/12/2021 LA 13:53

Cristina Laslo: "Se pare că din nou ratările ne creează probleme"

Conducătorul de joc al României s-a declarat totuși mulțumit de evoluția echipei în partida de marți: "Am condus la început de meci, îmi pare bine că le-am creat probleme și nu au dat goluri atât de ușoare în prima parte a jocului, când am fost mai fresh. Sunt mândră și mulțumită de evoluția noastră ca echipă. Se pare că din nou ratările ne creează probleme și le fac pe ele să se distanțeze. Katrine Lunde a ieșit cel mai bun om al meciului".
"A fost un meci dificil pentru noi. Cred că diferența s-a făcut în faza de apărare. La un moment dat nu ne-am mai apărat așa cum ne-am propus și am ajuns la o diferență destul de mare. Principala lor armă este faza a doua și contraatacul. Am încercat să oprim acest lucru, dar din păcate nu am reușit să facem asta până la sfârșit", a rezumat și extrema Alexandra Dindiligan.
În ciuda rezultatului drastic din această seară, tricolorele anunță că nu depun armele și vor încerca să lupte în continuare pentru calificarea în sferturile de finală, cu Olanda și Suedia.
"Bineînțeles că avem șanse mai departe. Egalul dintre Suedia și Olanda (n.r. 31-31) e un rezultat bun pentru noi. Atât timp cât sunt șanse, noi credem în ele și de la meci la meci vom juca pentru punctele puse în joc", a susținut Cristina Laslo.
România își începe parcursul în Main Round, joi, de la ora 16:30, cu o partidă împotriva Olandei.
Campionatul Mondial
Gafă de proporții după finala Norvegia – Franța. Danemarca, "anunțată" vicecampioană mondială!
20/12/2021 LA 09:32
Campionatul Mondial
CSM București, reprezentată de o jucătoare în echipa ideală a Campionatului Mondial de handbal
19/12/2021 LA 20:34