Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristina Laslo, montată înaintea "finalei" din grupă: "Ce vă pot să vă asigur este că ne vom bate chiar și cu Norvegia"

Andrei Nicolae

Publicat 05/12/2021 la 23:19 GMT+2

Cristina Laslo așteaptă cu mare încredere jocul cu Norvegia de marți de la Campionatul Mondial de handbal și spune că echipa nu va ezita să tragă la locul 1, dacă se va ivi ocazia.

Cristina Laslo

Credit imagine: Getty Images

România este în grafic după primele două jocuri la Campionatul Mondial de Handbal feminin, reușind un golaveraj plus 49 cu Iran (39-11) și Kazakstan (38-17).
Tricolorele au început ceva mai greu în jocul secund, astfel că la pauză a avut un avans de 5 goluri. Cristina Laslo a comentat astfel evoluția echipei din partida cu Kazakhstan: "Am început destul de greu, dar pe parcurs ne-am găsit ritmul. Este greu să joci cu o echipă care nu are niciun fel de plan tactic în atac. Și s-a văzut și în atac că ne-a fost destul de greu să ne adaptăm. Dar pe final ne-am atins obiectivele, am luat mai puțin de 18 goluri, cum ne-a propus. Acum ne așteaptă un meci de la egal la egal cu Norvegia".

Cristina Laslo: "Eu spun că am crescut ca echipă"

Repriza a doua a întâlnirii cu Kazakhstan a fost cea mai bună de până acum, cel mai important lucru fiind faptul că s-a ratat mult mai puțin din situații de unu la unu.
"Eu spun că am crescut ca echipă. Și fetele care nu au mai fost la un turneu final, au putut să experimenteze acest debut și aceste emoții, chiar dacă le-au avut contra unor echipe care nu sunt atât de bune, care nu se luptă în partea de sus a clasamentului. Și eu am trecut prin ele și este important să faci pașii aceștia. Simt că suntem pe drumul cel bun", a apreciat Cristina Laslo.
picture

VIDEO | Cristina Laslo, curaj înaintea finalei din grupă: "Ne vom bate chiar și cu Norvegia"

România a plecat la drum cu obiectivul de a fi în Top 10. Și-a asigurat Top 16 prin cele victorii, dar pentru a-și atinge obiectivul are nevoie și de victorii în compania unor adversari din Europa. Norvegia, Olanda și Suedia vor fi adversarele tricolorelor în următoarele zile.
Deși Norvegia pare de "neatins" la prima vedere, Cristina Laslo privește către acest meci către mult curaj. Și e tot ce contează pentru ea & Co în acvest moment:
"Ce vă pot să vă asigur este că ne vom bate chiar și cu Norvegia. Încă suntem în grupă, dacăputem să mergem de pe locul 1, o vom face. Important este să vedem cum va decurge partida cu Norvegia și după vom vorbi de Olanda și Suedia. Nu contează ce se vorbește în țară, despre locul 10 sau locul 1, important este ce ne-am propus noi și cum ne vom simți în ziua meciului".
picture

VIDEO | Reacțiile Nicoletei Dincă după a doua victorie a României la Campionatul Mondial de Handbal

Vorbind despre plusurile și minusurile echipei, conducătorul de joc a punctat: "Sunt mulțumită de atac, pentru că fiecare își asumă responsabilitaea șutului și a acțiunilor. Este o atmosferă bună la echipă. Cred cămai avem de lucrat la continuitatea acțiunilor și la răbdarea în atac".
Finala grupei România – Norvegia este programată marți, de la ora 21:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo