Savenco face parte din sportivii lui Dinamo chemați la datorie de Ministerul de Interne, el având gradul de subinspector. Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, el a povestit cum a fost prima zi ca polițist.
”Eu am fost repartizat la Secția 24 din București. E undeva în cartierul Ferentari. Glumind un pic, am intrat direct la facultate, am trecut de liceu. La ora opt dimineața trebuie să ne prezentăm la post. Suntem doi sportivi de la Dinamo, însoțiți de un polițist care face acest lucru frecvent”, povestește Savenco.
”E foarte ciudat. Eu mă pregăteam să dau piept pe teren cu Karabatic, cu Abalo sau Hansen și acum trebuie să am grijă de Dorel și Aurel. Dar nu avem ce face, ne adaptăm. E o provocare pentru noi, căreia cu siguranță o să-i facem față”, a adăugat el.
Campionatul European
Surpriză până la capăt! Suedia a învins Franța și joacă finala cu Spania
ACUM 10 ORE
Savenco este echipat corespunzător, având mască și mănuși: ”Suntem echipați. Important e ca oamenii să înțeleagă că nu e de glumă. E situație de urgență și trebuie să respecte legile. Să scăpăm mai repede de acest virus și să ne întoarcem apoi la ce făcea fiecare înainte!”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Handbal
Controversă privind validarea selecționerului Adi Vasile de către Comisia Tehnică!
ACUM 11 ORE
Campionatul European
Spania bate Danemarca și va juca a patra finală consecutivă la Europene!
ACUM 12 ORE