Căpitanul echipei masculine de handbal de la Dinamo va deveni antrenor principal pentru echipa a doua a clubului, la care a activat în ultimii 9 ani.

Dan Savenco se retrage din activitatea de jucător

Handbalistul care va împlini în toamnă 36 de ani, Dan Savenco, și-a anunțat vineri retragera din activitatea de jucător, dar va rămâne în cadrul clubului Dinamo ca antrenor principal la echipa secundă a clubului.
Handbal
România și-a aflat adversarele din prima fază a play-off-ului CM 2023
ACUM 20 ORE
"Punct. Şi de la capăt. A venit şi pentru mine momentul retragerii, poate cel mai greu din viaţa unui sportiv. Mă simt privilegiat că am putut juca până la aproape 36 de ani, din care 9, dar şi cei mai frumoşi, la Dinamo. Le sunt recunăscător tuturor antrenorilor şi celor care m-au ajutat în carieră.
Le mulţumesc suporterilor fantastici care m-au făcut să mă simt apreciat şi mi-au dat puterea să merg mai departe în clipele grele. Am râs şi am plâns împreună, am fost protagoniştii unor momente istorice pentru acest club.
Pentru mine şi familia mea, Dinamo a reprezentat a doua casă şi va continua să fie. Pornesc pe un nou drum, cel de antrenor principal la echipa a doua şi voi continua să coordonez Academia de Handbal Dinamo. Voi fi mereu alături de băieţi, din tribune, chiar dacă emoţiile vor fi altfel. Vă îmbrăţişez şi vă mulţumesc tuturor. Ne vedem la sală!", a declarat Savenco.
Campioană și în 2021, pentru Dinamo urmează meciurile din Liga Campionilor, unde a fost repartizată într-o grupă infernală, alături de Paris Saint-Germain Handball (Franţa), Barcelona (Spania, deţinătoarea trofeului), FC Porto (Portugalia), Lomza Vive Kielce (Polonia), SG Flensburg-Handewitt (Germania), Telekom Veszprem HC (Ungaria), Dinamo Bucureşti (România), HC Motor (Ucraina).
Handbal
Bubuie piața transferurilor în România! Ce mutări au mai făcut echipele din Liga Florilor
IERI LA 16:29
Campionatul European
Se cunosc 10 din 12 echipe calificate în faza a doua a Europenelor de handbal
IERI LA 22:40