Viorel Mazilu a fost în ultimii ani un critic al vechii conduceri a Federației Române de Handbal. La un moment dat a evaluat handbalul românesc la nota 4.
"Dacă facem o medie, cred că este de nota 4! Este nota pentru tot ce se întâmplă de sus în jos. Gândiți-vă că nimeni nu investește în copii și juniori, totul este numai pe combinații", spunea fostul jucător al Stelei. Invitat în cadrul emsiunii Handbal Magazin pe pagina Eurosport de Facekook, fostul centru al naționalei a menținut nota: "Tot la nota 4 suntem. Să vedem dacă vom putea să face ceva în viitor, ca să putem să creștem. Dacă ați observat vreo creștere la nivel juvenil, trebuia să o văd și eu..."

Ce ar schimba Viorel Mazilu dacă ar avea puterea la handbal: "Aș arde tot și aș construi de la zero"

Handbal
Naționala României U20 a terminat pe locul 18 la Campionatul Mondial de tineret
ACUM 6 ORE
Pe 28 aprilie, Viorel Mazilu a fost ales membru în Consiliul de Administrație al FR de Handbal și a susținut că principalul său obiectiv este "centrat" pe sectorul de copii și juniori.
"Îmi doresc în continuare să schimb ceva, viziunea mea către sport este cu totul alta față de ce am văzut în trecut. Mă axez foarte mult pe creșterea copiilor și juniorilor și asta doresc să transmit și actualei federații. Fără acești copii pe care putem să-i creștem mai departe, nu avem cum să avem echipe naționale mari. Atât în viziunea mea, cât și a președintelui, a vicepreședintelui, trebuie să o luăm de jos", a susținut Mazilu.
Întrebat dacă ar avea puterea să schimbe ceva în handbalul românesc, primul lucru pe care fostul stelist l-ar face ar fi: "Aș arde tot și aș construi de la zero!"
Tot în cadrul emisiunii, Viorel Mazilu a dezvăluit că transferul de putere de la vechea la noua conducere încă nu s-a efectuat în acte:
"Tranferul de putere se va face atunci când instanța ne va trimite documentele. În momentul de față, noi încercăm să cunoaștem lumea, să vedem cu cine vom lucra în viitor și pe cine ne vom baza, pentru că asta este normal. Nu avem puterea în momentul de față, dar suntem cu ochii pe toată lumea."
Handbal
CSM București a oficializat un alt transfer de top. Cvartet din naționala Franței în lot
ACUM 9 ORE
Handbal
Numele uriașe cu care Dinamo București va juca în Liga Campionilor la handbal, sezonul 2022/23
ACUM 13 ORE