Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, a susținut azi o conferință de presă la sediul Primăriei și a vorbit despre cea mai puternică echipă de handbal a României, CSM București, clubul finanțat de PMB. Primarul ales al Capitalei spune că, până la vară, activitatea echipei de handbal nu va fi afectată. Ulterior, Primăria va face o analiză și va lua noi decizii, Nicușor Dan dorind atragerea de investiții private la echipă.
"CSM Bucureşti are o echipă de handbal, care este angrenată într-o competiție europeană. Angajamentul faţă de această echipă va continua cel puţin până în vara anului viitor pentru ca parcursul european al acestei echipe să nu fie afectat şi pentru că este vorba de nişte profesioniste, care au semnat un contract cu Municipalitatea, iar noi suntem oameni serioşi şi ne ţinem de contractele pe care le semnăm.

Nicușor Dan a vorbit despre soarta celei mai bune echipe de handbal a României

Handbal
Cristina Neagu, veste excelentă! Când revine la echipa națională a României: "Atunci mă întorc!"
11/08/2021 LA 11:16
Mai departe, ce se va întâmpla începând cu vara asta... Nu este momentul să facem analiza chiar în aceste două săptămâni, când avem coronavirus şi situaţia financiară pe care o avem. Până în primăvară o să facem o analiză, o să vedem planuri de management și cum putem să facem ca parte din banii pe care îi consumă această echipă să vină din surse din private. E o decizie pe care o să o luăm la momentul acela", a declarat Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.
Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti este una dintre cele mai puternice din Europa, participând frecvent în ultimii ani în Champions League, competiţie pe care a şi câştigat-o în 2016. În componența clubului se află și Cristina Neagu, desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii.CSM Bucureşti, club susţinut de Primăria Capitalei, are 14 secţii sportive, inclusiv de scrabble, yachting sau motociclism.
Handbal
Cristina Neagu ajunge iar pe masa de operații! Anunțul handbalistei după meciul cu Râmnicu Vâlcea
20/05/2021 LA 18:52
Handbal
Cristina Neagu, despre salariul uriaș de la CSM București: "Nu e treaba mea de unde vin banii!"
17/04/2021 LA 08:36