De MARIAN URSESCU
România a avut parte de o sală arhiplină la Rm. Vâlcea, în meciul decisiv pentru calificarea la Campionatul European. Împinse de la spate de 2.500 de fani, Neagu, Pintea și compania au câștigat la final și au sărbătorit calificarea împreună cu suporterii. Au fost zeci de minute pe care ”tricolorele” le-au zăbovit pe teren, au făcut poze și au semnat autografe.
"Mă bucur că ne-am regăsit, publicul ne-a dat multă energie, iar jocul nostru a fost un pic schimbat, cu mai multă încredere, dar și cu mai puține greșeli tehnice. A fost cea mai frumoasă atmosferă pe care am trăit-o într-un meci la echipa națională, mai ales că a fost în ziua de Paște. Nu sunt eu de mult la echipa națională, dar un astfel de meci nu se uită", a declarat pivotul Lorena Ostase.
Handbal
Schimb de jucătoare între CSM București și Gyor!
ACUM 3 ORE
"Nu am avut sărbători, dar s-a meritat, am obținut această calificare și ne-am bucurat împreună cu fanii noștri. Dacă avem răbdare și încredere în această echipă, vom avea și rezultate. Dar trebuie toate etapele parcurse", a mai adăugat jucătoarea de la CSM Slatina.

Adrian Vasile: "Fetele și-au făcut un joc ușor prin prestația lor!"

Tehnicianul Adrian Vasile a lăudat și el jocul echipei și a mulțumit publicului pentru ajutorul dat.
"Am fost la un nivel înalt contra Austriei, fetele au abordat serios acest joc, au fost momente grele până când s-a făcut o diferență în favoarea noastră. Apoi, ne-am făcut un joc ușor prin prestația noastră. A fost și ajutorul fantastic din partea sălii, într-un astfel de ambient e perfect să joci. Trebuie să le mulțumesc oamenilor că au fost alături de noi în ziua de Paște", a subliniat tehnicianul României.
"Am fi putut obține calificarea mai repede la Euro dacă am fi câștigat un joc împotriva Danemarcei. Dar trebuie să fim conștienți și realiști că în momentul de față nu suntem peste Danemarca. Chiar dacă La Mioveni, la meciul tur, am avut problem de lot, nu am putut alinia cea mai bună echipă. Danemarca este sus în acest moment. Danemarca a stat 8 ani de zile, a investit să ajungă de la locurile 5-8 la locurile 1-4. E nevoie de timp și de răbdare și la noi", a adăugat Vasile.

Corina Lupei: "E fantastic să faci parte din echipa României"

Corina Lupei a debutat în tricoul României săptămâna trecută, în Insulele Feroe, iar acum a jucat al doilea meci al său. "Pot să spun că am trăit cel mai frumos meci din scurta mea carieră. Mă bucur că fac parte din echipa națională, că am putut să stau lângă asemenea jucătoare", a declarat Corina.
Apoi a dezvăluit și trăirile sale după ce a marcat pentru România. A făcut-o câte o dată în fiecare joc. "Simt adrenalină, o bucurie și o satisfacție care cu greu pot fi descries în cuvinte. Toate fetele m-au primit cu brațele deschise, cu multă încredere, mi-au dat sfaturi, le mulțumesc. Nu am avut parte de un botez, cum se spune, dar sper să nici nu urmeze unul", a încheiat zâmbind extrema stânga.
Handbal
CSM București a câștigat Cupa României, a 5-a din vitrina clubului
IERI LA 15:36
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
21/05/2022 LA 16:55