Dinamo va juca ăn luna februarie barajul cu Sporting Lisabona din play-off-ul Ligii Campionilor iar atmosfera din arena de la Lisabona se anunță incendiară! Conform galeriei celor de la Dinamo, peste 1.000 de fani ai "câinilor" se vor afla în tribune! Asta în condițiile în care partida se va desfășură într-o sală cu 3.000 de locuri în total!
Pentru Dinamo este șansa revanșei după duelul din aceeași fază a competiției în sezonul precedent. Sporting a câștigat atunci ambele partide la un câte un gol diferență!
Sperăm ca în 2020 să reuşim ce n-am reuşit în 2019, adică să trecem de barajul de calificare cu Sporting Lisabona (n.r. - din Liga Campionilor). Încercăm revanşa anul viitor în faţa celor de la Sporting, cu gândul ăsta pregătim această dublă din februarie. Ne dorim foarte mult să mergem mai departe şi apoi să aducem la Bucureşti o echipă de top din Europa | Constantin Ștefan, antrenor Dinamo
Handbal
Adi Vasile, dezlănțuit în timpul meciului CSM București–Rostov Don: "Altfel arătați ca niște gloabe"
IERI LA 16:59
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Handbal
CSM București nu se regăsește! "Tigroaicele", învinse acasă de Rostov Don, în Champions League
IERI LA 16:09
Handbal
Dinamo este pusă pe fapte mari! Este la un pas de a perfecta un alt transfer de senzație
17/09/2021 LA 19:08