Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, a dezvăluit motivele pentru care sala nu va fi construită în Timişoara.
Sunt convins că aproape orice aş fi spus la Timişoara nu ar avea acelaşi grad de interes cum îl are comuna Giroc. Am trimis specialişti din CNI să vadă ambele locaţii, le-am cerut să discutăm de o locaţie fără cusur, care să fie în interesul judeţului.
Compania Naţională de Investiţii a cerut 5,4 hectare complet curate pentru viitoarea sală, iar Consiliul Județean Timiş a pus la dispoziţia CNI 9,5 hectare, în comuna Giroc.
Handbal
Adio grupe? HC Dobrogea Sud Constanța a suferit o înfrângere dură în Liga Europeană
ACUM 8 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/01/2707954.jpg

O nouă sală este așteptată și la București

Bucureştiul a mai făcut un pas pentru construirea unei noi Săli Polivalente la standarde internaţionale. Noua arenă ar urma să aibă o capacitate de 20.000 de locuri și va fi situată lângă Arena Naţională.
Arena Polivalentă va putea găzdui competiţii de gimnastică, judo, lupte, tenis de masă, haltere, scrimă, volei, handbal, baschet, tenis, box, precum şi alte gale sportive, iar pentru concerte şi alte manifestări culturale se va putea amplasa o scenă în suprafaţă de circa 400 de metri pătraţi. Costul total se va ridica la 138 de milioane de euro, iar execuţia lucrărilor va dura 36 de luni.
Cea mai modernă sală din România este Sala Polivalentă din Cluj, care are o capacitate de peste 9.300 de locuri. Aceasta a găzduit în 2017 cel mai important eveniment sportiv organizat până acum, Campionatul European de baschet masculin.
Handbal
SCM Rm. Vâlcea l-a angajat pe antrenorul secund al naționalei României. "Este tobă de carte!"
ACUM 13 ORE
Handbal
Adi Vasile a anunțat lotul echipei naționale a României pentru preliminariile EURO 2022
IERI LA 17:32