În urma tragerii la sorți de la Viena, SCM Râmnicu Vâlcea, SCM Gloria Buzău și CS Măgura Cisnădie și-au aflat adversarele din primele două tururi ale competiției feminine de handbal EHF European League.
SCM Râmnicu Vâlcea, ocupanta locului 3 în clasamentul Ligii Florilor la finalul sezonului 2020/21, o va înfrunta în turul 3 preliminar pe învingătoarea duelului dintre Bera Bera San Sebastian (Spania) și Paris 92 (Franța). Primul meci se va disputa în România, pe 13-14 noiembrie, returul fiind programat o săptămână mai târziu.
Tot în turul 3 preliminar, Gloria Buzău o va înfrunta pe Storhamar Handbal Elite (Norvegia), partida din tur urmând a avea loc în deplasare.
Handbal
Adi Vasile, dezlănțuit în timpul meciului CSM București–Rostov Don: "Altfel arătați ca niște gloabe"
ACUM 40 MINUTE

Măgura Cisnădie debutează în turul 2

România va avea și o reprezentantă în turul 2. Măgura Cisnădie va debuta în preliminariile EHF European League în compania celor de la Banik Most (Cehia), prima manșă fiind programată în deplasare, pe 16-17 octombrie.
Dacă vor obține calificarea în turul 3, româncele se vor duela cu DVSC Schaeffler Debrecen (Ungaria), returul urmând a avea loc în România.
În EHF European League va participa în următorul sezon și echipa Minaur Baia Mare, dar aceasta este calificată direct în faza grupelor, care va debuta în ianuarie 2022.
Handbal
CSM București nu se regăsește! "Tigroaicele", învinse acasă de Rostov Don, în Champions League
ACUM O ORĂ
Handbal
Dinamo este pusă pe fapte mari! Este la un pas de a perfecta un alt transfer de senzație
ACUM O ZI