În urma tragerii la sorți de la Viena, SCM Râmnicu Vâlcea, SCM Gloria Buzău și CS Măgura Cisnădie și-au aflat adversarele din primele două tururi ale competiției feminine de handbal EHF European League.
SCM Râmnicu Vâlcea, ocupanta locului 3 în clasamentul Ligii Florilor la finalul sezonului 2020/21, o va înfrunta în turul 3 preliminar pe învingătoarea duelului dintre Bera Bera San Sebastian (Spania) și Paris 92 (Franța). Primul meci se va disputa în România, pe 13-14 noiembrie, returul fiind programat o săptămână mai târziu.
Tot în turul 3 preliminar, Gloria Buzău o va înfrunta pe Storhamar Handbal Elite (Norvegia), partida din tur urmând a avea loc în deplasare.
Campionatul European
Surpriză până la capăt! Suedia a învins Franța și joacă finala cu Spania
ACUM O ORĂ

Măgura Cisnădie debutează în turul 2

România va avea și o reprezentantă în turul 2. Măgura Cisnădie va debuta în preliminariile EHF European League în compania celor de la Banik Most (Cehia), prima manșă fiind programată în deplasare, pe 16-17 octombrie.
Dacă vor obține calificarea în turul 3, româncele se vor duela cu DVSC Schaeffler Debrecen (Ungaria), returul urmând a avea loc în România.
În EHF European League va participa în următorul sezon și echipa Minaur Baia Mare, dar aceasta este calificată direct în faza grupelor, care va debuta în ianuarie 2022.
Handbal
Controversă privind validarea selecționerului Adi Vasile de către Comisia Tehnică!
ACUM 2 ORE
Campionatul European
Spania bate Danemarca și va juca a patra finală consecutivă la Europene!
ACUM 3 ORE