EHF a anunţat, vineri, că a decis anularea Delo Women’s EHF Final 4 2020, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 3-6 septembrie, în Ungaria, şi ar fi inclus şi sferturile de finală ale Champions League. Decizia a fost luată de Comitetul Executiv al forului. În sferturile de finală ale competiției erau implicate şi două echipe din România: CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea.
Vâlcencele trebuia să joace cu Metz, în timp ce CSM Bucureşti urma să o întâlnească pe Gyor. Final Four-ul urma să aibă loc între 3 și 6 septembrie la Budapesta: “Am spus în ultimele luni că vom juca doar dacă toată este în siguranță, iar organizarea unui Final 4 implică multe pregătiri în comparație cu un singur meci”, a spus Michael Wiederer, președintele EHF.

Champions League, anulată la handbal feminin

Handbal
România-Austria 32-32 la Trofeul Carpați. ”Tricolorele” au scos cu greu un egal în ultimele secunde
ACUM 9 ORE
Pe de altă parte, organizatorii turneului de la Budapesta s-au arătat dezamăgiţi de decizie: "Sănătatea e mai importantă decât orice. Federația maghiară a fost mereu pregătită pentru a organiza acest eveniment, dar e o situație specială acum”, a spus Gabriella Horvath, secretarul general forului din Ungaria.
Decizia ca turneul Final Four şi sferturile de finală să nu aibă loc în acest an nu afectează startul ediţiei 2020/2021 a Champions League, a precizat EHF. Prima fază va avea loc în 12 şi 13 septembrie, iar în competiţie vor fi angrenate SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc la 1 iulie, la Viena.
Handbal
Naționala de handbal va inaugura sala de la Bistrița cu prilejul Trofeului Carpați
ACUM 20 ORE
Handbal
Cristina Neagu și Crina Pintea revin în naționala României pentru Trofeul Carpați
ACUM 21 ORE