EHF a anunţat, vineri, că a decis anularea Delo Women’s EHF Final 4 2020, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 3-6 septembrie, în Ungaria, şi ar fi inclus şi sferturile de finală ale Champions League. Decizia a fost luată de Comitetul Executiv al forului. În sferturile de finală ale competiției erau implicate şi două echipe din România: CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea.
Vâlcencele trebuia să joace cu Metz, în timp ce CSM Bucureşti urma să o întâlnească pe Gyor. Final Four-ul urma să aibă loc între 3 și 6 septembrie la Budapesta: “Am spus în ultimele luni că vom juca doar dacă toată este în siguranță, iar organizarea unui Final 4 implică multe pregătiri în comparație cu un singur meci”, a spus Michael Wiederer, președintele EHF.

Champions League, anulată la handbal feminin

Handbal
Dinamo joacă în Liga Campionilor la handbal într-o grupă în valoare de 60 de milioane de euro!
ACUM 16 ORE
Pe de altă parte, organizatorii turneului de la Budapesta s-au arătat dezamăgiţi de decizie: "Sănătatea e mai importantă decât orice. Federația maghiară a fost mereu pregătită pentru a organiza acest eveniment, dar e o situație specială acum”, a spus Gabriella Horvath, secretarul general forului din Ungaria.
Decizia ca turneul Final Four şi sferturile de finală să nu aibă loc în acest an nu afectează startul ediţiei 2020/2021 a Champions League, a precizat EHF. Prima fază va avea loc în 12 şi 13 septembrie, iar în competiţie vor fi angrenate SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc la 1 iulie, la Viena.
Handbal
Dinamo a făcut un super-transfer la handbal! Un fost jucător al Barcelonei vine în Ştefan cel Mare
IERI LA 13:34
Handbal
Cristina Neagu, show în Croația, iar CSM București a obținut prima victorie în Liga Campionilor
25/09/2021 LA 17:48