CSM București venea după 3 victorii consecutive în grupele Champions League, iar entuziasmul era mare în tabăra lui Adi Vasile înainte de duelul cu vicecampioana Europei, Brest Bretagne.
"Tigroaicele" au început mai bine și au avut un avans de 4 goluri (8-4) în prima parte a meciului, dar franțuzoaicele au echilibrat partida și la pauză aveau numai 2 goluri de recuperat (16-14). Cristina Neagu a excelat în prima parte, marcând 7 goluri.
Citește și:
Handbal
Veste importantă pentru CSM București! Adrian Vasile și Iulia Curea au semnat un nou contract
ACUM 10 ORE

CSM București, înfrângere dramatică în fața celor de la Brest Bretagne

În startul reprizei secunde, bucureștencele și-au păstrat avansul, dar apoi a avut loc un moment de cădere în jocul echipei noastre, iar oaspetele au egalat și chiar au reușit să se desprindă la 2 goluri. Finalul a fost unul extrem de încins, cele 2 echipe alternând la conducere.
Cu un minut înainte ca sirena să anunțe finalul partidei scorul era egal, 29-29, după ce fetele noastre au condus cu 29-27. CSM a avut atacul, dar nu a reușit să marcheze și franțuzoaicele au avut ultimul cuvânt. Apărarea bucureștencelor nu a rezistat și Brest a marcat golul victoriei în ultima secundă a timpului regulamentar.
În urma acestui eșec, CSM rămâne cu 6 puncte și a căzut pe locul 5 în grupă, fiind egalată de Brest. În etapa următoare, CSM va juca în deplasare cu Ferencvaros, ocupanta locului secund în grupă.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Handbal
Dinamo, victorie uriașă în Polonia, 28-26 cu Wisla Plock!
ACUM 10 ORE
Handbal
Rapid a făcut un nou transfer de marcă! Estavana Polman a semnat cu echipa din Giulești
29/11/2022 LA 13:28