Doar pe locul 5 în campionat după un început de sezon ezitant, CSM a rămas fără antrenor cu doar câteva zile înaintea debutului în noua ediție din grupele Champions League. Adrian Vasile a preluat echipa pe care o știe foarte bine.

Esbjerg - CSM 22-24 / Zidul Pintea

Handbal
Cristina Neagu, săgeți către colegele din naționala României: "N-au realizat nimic, capul în pământ"
16/12/2020 LA 12:53

Venită în vară de la Gyor, Pintea visează să câștige Champions League și cu o echipă din România. CSM București a fost condusă din teren de Pintea la debutul cu victorie din Danemarca. Neagu și Mork sunt accidentate, dar pivotul naționalei României Pintea a demonstrat că are o inimă uriașă și alături de Perianu, Lekic și Omoregie vrea să construiască o nouă forță în handbalul european.

Esbjerg - CSM 22-24 / Au redevenit o echipă

CSM București a pierdut în campionat la Zalău sau Vâlcea, dar înaintarea în funcția de principal a lui Adrian Vasile a retrezit spiritul de luptă. Vicecampioanele României au condus de la început până la sfârșit la Esbjerg datorită determinării și au demonstrat că au valoare. Pentru plusul de magie este așteptată Cristina Neagu.

Esbjerg - CSM 22-24 / Denis Dedu a făcut minuni

Denisa Dedu a avut cinci intervenții magistrale în ultimele nouă minute. A fost declicul de care CSM București a avut nevoie pentru o victorie superbă. Andrea Lekic a venit cu ruperea de ritm exact când era nevoie si a marcat pentru 22-19 în minutul 57. Pentru a fi sigură că nimic nu se mai poate întâmpla, Denisa Dedu a închis poarta în final la o nouă aruncare de la 7 metri. S-a terminat 24-22 pentru vicecampioanele României, care au debutat cu victorie într-o grupă grea din care mai fac parte Rostov și Lublin. Vineri la București vine Rostov, echipă antrenată de fostul selecționer Ambros Martin.

Esbjerg – CSM București 22-24 (8-13)

Granlund, Poulsen – portari; Breistol 3, Danielsson, Frafjord, Frey 4, Halicevic, Ingstad, Jacobsen 3, Jonsdottir 1, Jorgensen, Nielsen, Polman 6, Solberg 3

Dedu, Grubisic, Ion – portari; Constantinescu, Curea 2, Cvijic 2, Grbic 1, Klikovac 2, Lekic 5, Martin 2, Moisă 1, Omoregie 4, Perianu 1, Pintea 3, Torstensson 1, Vâlcan

Handbal
Cristina Neagu, discurs sincer după eșecul României la CE de Handbal: "Mi-e greu la fiecare meci"
12/12/2020 LA 15:04
European Championship (W)
Campionatul European de Handbal Feminin | Cu cine va juca România în grupa principală
06/12/2020 LA 06:08