Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vâlcea – Bietigheim 34-27 / Revenire de senzație în Champions League

Ion Alexandru

Actualizat 07/10/2019 la 11:08 GMT+3

6 ani! Atât a tânjit Vâlcea după acest meci. Singurul oraș din România care a respirat și respiră doar prin handbal a sărbătorit revenirea în Champions League cu o victorie concludentă.

Valcea

Credit imagine: Eurosport

Vâlcea domină campionatul intern și acum s-a pus pe treabă și în Champions League. Cu o echipă fără vedete de talie mondială și cu un antrenor român, Florentin Pera, publicul a fost un element decisiv la acest debut victorios.

Vâlcea – Bietigheim 34-27 / Succes cu sufletul

Vâlcea merge în continuare pe valul de entuziasm din ultimul an. Florentin Pera a construit o echipă puternică, muncitoare și care știe să-ți valorifice atuurile. Fraga Fernandez, Glibko și Liscevic au făcut show în fața unei echipe germane compleșite de atmosfera senzațională creată de olteni. Bietigheim a condus doar de două ori în prima repriză. A fost doar un avertisment pe care fetele antrenate de Pera l-au înțeles perfect. Debutul reprizei a doua a fost excelent cu șapte goluri în primele 10 minute. A fost momentul în care fanii din Zăvoi au înțeles că victoria nu poate fi ratată.

Vâlcea – Bietigheim 34-27 / Norgaard, eficacitate daneză

Câștigătoare a trofeului Champions League acum 13 ani, Norgaard a venit în vară la Vâlcea pentru o nouă aventură europeană. Daneza de 35 de ani a făcut făcut legea pe extrema stângă la debutul în Champions League în tricoul campioanei României. Norgaard a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 7 goluri.
Vâlcea – Bietigheim 34-27 (20-18)
Dumanska, Batinovic, Ciucă – portari; Adespii Molnar, Lopez 3, Da Silva 5, Norgaard 7, Florica 2, Glibko 3, Fernandez 5, Zamfirescu, Elghaoui 5, Liscevic 4, Băcăoanu, Savu, Gonzalez
Salamakha, Eckerle – portari; Loerper, Kudlacz 4, Naidzinavicius 1, Gautschi, Patorra, Woller, Malestein 5, Visser 2, Braun, Lauenroth 2, Aardahl 4, Berger 1, Van der Heijden 8
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo