Prima repriză a fost în totalitate controlată de dinamoviști, care au condus și la o diferență de opt goluri. Kuduz, aflat în mare formă, a reușit cinci goluri în poarta rușilor în prima parte. Pe lângă atacurile incisive ale alb-roșilor, Saeid Heidarirad a fost cu adevărat exasperant pentru rivali. Portarul lui Dinamo a avut câteva intervenții excepționale, refuzându-le rușilor șase goluri. La pauză, echipa lui Constantin Ștefan avea deja un avantaj de șase goluri (10-16).
Dinamo, cu tot lotul la dispoziție, nu a scăzut ritmul nici în partea secundă. Saeid a continuat cu paradele salvatoare, iar atacul a funcționat perfect și în a doua jumătate a meciului. Echipa lui Maksimov a fost lipsită de vlagă, de idei și inspirație, atât în defensivă, cât și în atac. Kuduz a fost omul meciului, cu șase goluri.

Chekhovskiye Medvedi – Dinamo București 20-30

Liga Campionilor
Veszprem și-a luat revanșa cu Dinamo și s-a impus, la scor, pe teren propriu
02/12/2021 LA 19:21
Înaintea acestui meci, Dinamo București a remizat în Elveţia, cu Kadetten Schaffhausen, şi le-a învins pe teren propriu pe Kristianstad şi GOG Gudme. În urma rezultatului din Rusia, echipa din Ștefan cel Mare continuă să fie liderul grupei D, cu șapte puncte. De partea opusă, campioana ultimelor 17 ediții de campionat din Rusia, Chekhovskiye Medvedi, se află pe locul cinci, cu doar două puncte.

Cum arată clasamentul grupei D

  • 1. Dinamo București 7 puncte
  • 2. GOG Gudme 4 puncte
  • 3. Wilsa Plock 4 puncte
  • 4. Kadetten 4 puncte
  • 5. Chekhovskiye Medvedi 2 puncte
  • 6. IFK Kristianstad 1 punct

Chekhovskiye Medvedi – Dinamo București 20-30 (10-16)

Pavlenko Dmitry – în poartă; Gumarov Albert, Santalov Dmitrii (4), Kiselev Dmitrii (4), Kotov Kirill, Andreev Pavel (1), Grushko Artem, Kotov Alexander, Ostashchenko Roman, Karlov Igor (2), Kornev Dmitriy (2), Vasilev Denis (1), Furtsev Victor, Maslennikov Timofei (2), Kamenev Nikita, Kosorotov Sergei (4).
Heidarirad Saeid – în poartă; MissaouiI Makrem, Vujic Ștefan, Bannour Amine (4), Alouini Kamel (4), Savenco Dan Andrei, Asoltanei Mihai Alexandru (5), Negru Andrei Nicușor (1), Gavriloaia Răzvan (1), Zulfic Muhamed, Kuduz Ante (6), Nantes Campos Raul (2), Jamali Moorchegani Iman (1), Vrankovic Jakov (1), Mousavi Ghalehmirz Seyed (1), Mamdouh Ashem Shebib (4).
Liga Campionilor
Dinamo cedează în repriza a doua cu Flensburg și pierde o nouă partidă în Champions League
25/11/2021 LA 19:18
Liga Campionilor
Dinamo, eșec în Germania, cu Flensburg-H. "Dulăii" lui Xavi Pascual au ajuns pe ultimul loc
17/11/2021 LA 12:39