Dinamo a avut un parcurs remarcabil în acest sezon, în Champions League, dar pandemia de coronavirus a dus la o decizie drastică din partea EHF. Federația Europeană a decis ca patru echipe să fie direct calificate în turneul final care va avea loc în decembrie la Koln
Comitetul Executiv al Federaţiei Europene de Handbal a decis finalizarea sezonului 2019-2020 al EHF Champions League direct cu disputarea Turneului Final4, anulând practic optimile şi sferturile de finală. Astfel, visul nostru de a disputa un meci uriaş cu PSG a fost spulberat. Rămânem cu amintirile unui sezon superb, pe care l-am încheiat neînvinşi şi cu speranţa că anul viitor ne vom reîntâlni cu elita handbalului european în cea mai importantă competiţie de club din lume. Mulţumim tururor celor care au fost alături de noi în acest sezon al EHF Champions League, sponsori, parteneri, prieteni, dar mai ales suporterilor noştri minunaţi! - comunicat CS Dinamo
Liga Campionilor
Dinamo, înfrângere drastică în Liga Campionilor! PSG a făcut instrucție cu trupa lui Xavi Pascual
ACUM 13 ORE
Jucătorii au reacționat mult mai vehement după aflarea acestei decizii. Căpitanul Dan Savenco a spus în EXCLUSIVITATE pentru Eurosport tot ce avea pe suflet.
Suntem singura echipă din istoria handbalului care este eliminată din Champions League neînvinsă. Am fost învinși doar de virus. Așteptam acest meci ca pe aer, pentru mulți dintre noi era meciul carierei și nu știm dacă vreodată vom mai putea ajunge la un asemenea nivel. Suntem prea mici! Toate speranțele noastre merg către obținerea unui wild card pentru a merge din nou în Champions League și pentru a demonstra că putem să-i batem - Dan Savenco, căpitan Dinamo, pentru Eurosport
https://i.eurosport.com/2020/04/24/2810539.jpg

Final Four-ul va avea loc la Koln, în decembrie

Dinamo trebuia să joace în optimile de finală, o premieră pentru campioana României la masculin, contra formaţiei Paris Saint-Germain.
Turneului Final Four al Champions League la masculin a fost deja amânat pentru 28 şi 29 decembrie, la Koln, iar echipele calificate sunt FC Barcelona, Paris Saint-Germain HB, THW Kiel şi Telekom Veszprém HC, care au ocupat primele două locuri în grupele A şi B.
https://i.eurosport.com/2020/04/25/2810757.jpg
De partea cealaltă, la feminin, două echipe româneşti – SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti - ar trebui să joace în sfertuile CL pentru calificarea la Turneul Final Four al Champions League de la Budapesta.
EHF a anulat şi meciurile din Cupa Challenge la masculin, în care România a avea două reprezentante în sferturi, CSM Bucureşti, deţinătoarea trofeului (adversară HC Victor), şi Potaissa Turda.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor
Ghinion teribil pentru Dinamo înainte de super-meciul cu PSG, din grupele Champions League
IERI LA 12:09
Handbal
Celebrul Xavi Pascual a dezvăluit ce planuri are pentru "dulăii" de la Dinamo: "Asta ne dorim!"
24/08/2021 LA 12:59