Liga Națională de handbal masculin este în pauză competițională în aceste zile, având în vedere programul naționalei masculine, care înfruntă Macedonia de Nord în prima tur al play-off-ului de calificare la Campionatul Mondial din 2023. Manșa tur este joi, de la ora 20:00, la Skopje.
Informația momentului pe plan intern îl are în prim-plan pe Constantin Ștefan, campion cu Dinamo în ultimii ani, care nu mai este pe banca tehnică la CSM Alexandria. Antrenorul și clubul au ajuns la o înțelegere de reziliere a contractului, având în vedere că șansele de a evita retrogradarea nu mai există.

Constantin Ștefan a ajuns la Alexandria după ce Dinamo a optat pentru Xavier Pascual

Handbal
Schimb de jucătoare între CSM București și Gyor!
IERI LA 09:17
CSM Alexandria a jucat în premieră în Liga Națională în acest sezon, dar nu a avut resursele financiare suficiente pentru a-și întări pe măsură lotul și a lupta cu șanse reale pentru supraviețuire. Cu 5 etape înainte de finalul sezonului, clubul ocupă ultimul loc cu 5 puncte, după ce a înregistrat o victorie și 2 egaluri în 21 de jocuri.
Constantin Ștefan a ajuns la CSM Alexandria la începutul acestui sezon, după ce Dinamo a optat pentru varianta Xavier Pascual din vara trecută. Gruparea din Ștefan cel Mare a înregistrat cea mai bună performanță din ultimii ani, calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.
Handbal
CSM București a câștigat Cupa României, a 5-a din vitrina clubului
22/05/2022 LA 15:36
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
21/05/2022 LA 16:55