Costică Buceschi își continuă aventura în Turcia. Antrenorul din Baia Mare a fost numit antrenorul principal al naționalei feminine a Turciei. Campion național cu Minaur Baia Mare, tehnicianul va încerca să califice această reprezentativă în premieră la un turneu final.
Costică Buceschi este deja familiarizat cu handbalul din Turcia. I-a luat pulsul chiar în acest sezon, în care a condus Kastamonu Belediyesi GSK în Liga Campionilor. Echipa turcăa acces în această competiție după ce a primit un wildcard din partea EHF. Colaborarea cu formația turcă s-a încheiat însă în urmă cu câteva zile.

Costică Buceschi are 3 ani de experiență la naționala României

Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
ACUM 9 ORE
Antrenorul român a ajuns în Turcia în vara trecută, după ce a demisionat de la Minaur Baia Mare, echipă cu care terminase campionatul pe locul 2 în Liga Națională, după CSM București.
Costică Buceschi va avea acum o nouă experiențăa nivel de echipe naționale. În trecut a mai fost 3 ani pe banca tehnică a reprezentativei României, în două mandate. În 2015-2016 a făcut parte din staff-urile lui Tomas Ryde, respectiv Ambros Martin. În 2019 a colaborat din nou cu Thomas Ryde. În 2015, Costică Buceschi a și câștigat medalia de bronz, din postira de antrenor secund al naționalei României.
Handbal
Thriller la Mioveni. Vâlcea a avut nevoie de 80 de minute pentru a trece de Rapid în Cupa României!
ACUM 10 ORE
Handbal
CSM București joacă a 8-a finală de Cupa României consecutivă!
ACUM 16 ORE