Confruntarea dintre CSM București și HBC CSKA Moscova are loc sâmbătă, de la ora 17.00, la Sala Polivalentă din capitală. Tigroaicele se pregătesc intens pentru duelul cu echipa pregătită de Olga Sergeievna Levina-Akopian și speră într-un rezultat bun, care să le dea speranțe de calificare în Final Four-ul celei mai importante competiții intercluburi din lumea handbalului, scrie site-ul official al clubului.

CSM București

-

CSKA Moscova

, meci de totul sau nimic

Crina Pintea, pivotul echipei CSM București și al naționalei României, vorbește, într-un interviu publicat de csmbucuresti.ro, despre forța grupului și spune că munca unui întreg sezon se va vedea în această „dublă” cu HBC CSKA Moscova.
Handbal
Războiul Gabi Szabo-Nicușor Dan continuă! I s-a desfăcut contractul de muncă de la CSM!
05/12/2022 LA 19:09
"Este cel mai greu meci al nostru din acest sezon. Cred că toată munca noastră de până acum se va vedea în acest meci. În acest meci se va vedea tot. Nu vreau să sune prea dur, dar dacă nu vom da tot, dacă nu vom reuși, cred că muncă noastră a tuturor a fost în van", atenționează Crina Pintea, considerând că acest meci este cel mai greu examen al tigroaicelor.
"Îmi doresc să dăm totul, să ne batem până la capăt. Spun mereu că forța grupului e foarte importantă. O spun și acum. Îmi doresc să jucăm și bine și frumos, iar la final să ne bucurăm", a mai spus pivotul lui CSM București.
Crina Puntea a vorbit și despre faptul că adversarele de la HBC CSKA Moscova se vor prezenta cu un antrenor nou în bătalia pentru un loc în Final Four-ul Ligii Campionilor: "Un antrenor nou la echipă aduce un plus de energie. Nu știu dacă aduce tactică, dar sigur aduce energie. Jucătoarele vor dori să atragă atenția, vor dori să arate ce pot, determinarea crește. Asta teoretic. Venirea unui antrenor nou poate fi benefică, dar nu e obligatoriu", a concluzionat Crina Pintea.
Sursa: Mediafax
Handbal
Anunţul făcut de Cristina Neagu după ce i-a dat 14 goluri lui Ferencvaros, în Liga Campionilor
04/12/2022 LA 19:16
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, pas mare spre grupele EHF European League
04/12/2022 LA 18:59