Naționala României de handbal feminin se află într-o situație destul de dificilă în preliminariile Campionatului European de Handbal. Echipa antrenată de Adi Vasile a câștigat un singur meci din 4, cu modesta reprezentativă a Insulelor Feroe. În rest, tricolorele au remizat dramatic cu Austrii și au pierdut fără drept de apel duelurile cu Danemarca.
În aceste condiții, România este obligată să câștige meciurile cu Austria și Feroe, programate pe 20, respectiv 24 aprilie. O veste proastă a venit însă din Ungaria și anume că cel mai bun pivot al naționalei, Crina Pintea, a suferit o accidentare la un antrenament și nu se știe dacă va fi refăcută până la ora meciului cu Austria.
Citește și:
Handbal
Ce a declarat Adrian Vasile despre lupta la titlu dintre CSM București și Rapid
ACUM O ORĂ

Crina Pintea, în pericol să rateze meciul cu Austria

Conform Fanatik.ro, Pintea s-a accidentat la gleznă, iar medicii celor de la Gyor susțin că are nevoie de 4-5 săptămâni de pauză. Astfel, prezența ei pe teren contra Austriei este sub semnul întrebării și chiar dacă își va reveni, va fi oarecum ieșită din formă după o perioadă semnificativă de inactivitate. Din fericire, selecționerul Adi Vasile are și alte opțiuni pentru postul de pivot la națională, Lorena Ostase (CSM Slatina) și Alexandra Subţirică-Iovănescu (SCM Gloria Buzău) având evoluții constant bune în ultima perioadă.
Meciul cu Austria este o adevărată finală pentru România, în condițiile în care meciul cu Feroe reprezintă o formalitate.
Campionatul European de handbal va avea loc în perioada 4-20 noiembrie și va fi organizat în premieră în 3 țări: Muntenegru, Macedonia de Nord și Slovenia.
Handbal
Ramona Farcău: "Nu sunt adepta forțării copiilor, pentru a obține niște rezultate mincinoase"
ACUM 5 ORE
Handbal
Minaur a ratat medaliile de bronz în EHF European League la aruncările de la 7 metri!
IERI LA 18:16