Cristina Neagu, care este și căpitanul echipei naționale a României, a ofertiu un interviu celor de la News.ro în care a vorbit despre perioada petrecută în izolare. Astăzi expiră cele 14 zile și cum rezultatul celui mai recent test este negativ, ea poate reveni la antrenamente.
”Nu am ieşit deloc, am refăcut testul şi este negativ. Am trecut cu bine peste această încercare, am făcut o formă uşoară, doar că mi-am pierdut mirosul şi gustul. Nici acum nu le-am recuperat în totalitate. Este o situaţie stranie să ai acest virus ca o răceală, fără probleme majore, dar care este contagios şi poate deveni foarte rău”, a declarat Neagu.
”Mă simt bine fizic. Nu am avut voie să fac antrenamente, mai ales antrenamente intense. Astăzi, de exemplu, am alergat puţin pe bandă, acasă. Va fi greu să recuperez cât mai repede, pentru că resimţi o perioadă fără pregătirea specifică şi cu care eşti obişnuit. În prima săptămână nu am făcut mişcare deloc, mi-a recomandat şi medicul. Am avut dureri în gât, nu am fost prea bine”, a adăugat ea.
Handbal
Adi Vasile a anunțat lotul echipei naționale a României pentru preliminariile EURO 2022
ACUM 15 ORE

Când revine Cristina Neagu la antrenamente

”Voi mai face nişte analize de sânge şi la plămâni, iar de joi aş vrea să reintru în programul de antrenamente. Va fi greu, repet, să recuperez, dar voi trece şi peste asta. Sunt bucuroasă că am trecut cu bine, că sunt sănătoasă”, a declarat ea.
”Mi-am dorit să am parte de o formă uşoară, să nu trec prin febră mare, prin spital şi, mai ales, să ies sănătoasă din experienţă. Spun acest lucru pentru că nu se ştiu multe lucruri, e cam neclar totul când vine vorba despre ce se întâmplă cu tine, cu corpul tău, după ce ai avut Covid-19. Sper ca ultimele analize să fie ok, aşa cum a fost şi testul negativ şi să mă alătur echipei”, a adăugat Neagu.
Handbal
Adi Vasile, dezlănțuit în timpul meciului CSM București–Rostov Don: "Altfel arătați ca niște gloabe"
18/09/2021 LA 16:59
Handbal
CSM București nu se regăsește! "Tigroaicele", învinse acasă de Rostov Don, în Champions League
18/09/2021 LA 16:09