CSM București a pierdut ultimul meci european din 2020, în fața lui Rostov Don. Echipa din Rusia trece astfel pe primul loc în Grupa A din Liga Campionilor, în fața "tigroaicelor". Cristina Neagu a marcat 11 goluri, însă nu a fost de ajuns. CSM, cu 11 puncte, încheie anul pe locul 2 în grupa A, al cărei lider este Rostov-Don.
Votată de patru ori în carieră cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu a avut un discurs dur la finalul partidei cu Rostov-Don. Întrebată despre faptul că toate speranțele suporterilor sunt legate de ea, Neagu spune că România "trebuie să se bazeze, în primul rând, pe o echipă închegată": "Nu vă bazați pe mine. Nu sunt robot, am nevoie de antrenamente, de meciuri. Cred că România trebuie să se bazeze, în primul rând, pe o echipă închegată. Am nevoie de timp, am nevoie de o perioadă îndelungată fără probleme de sănătate pentru a mă putea antrena.
Dar, așa cum o spun mereu, echipa nu trebuie să stea în mine. Cred că toate fetele care sunt convocate trebuie să înțeleagă că echipa națională înseamnă altceva, ceva diferit față de echipele de club. Fiecare trebuie să aibă o responsabilitate la aceste meciuri ale echipei naționale", a spus Cristina Neagu la Digi Sport.
Handbal
Cristina Neagu, veste excelentă! Când revine la echipa națională a României: "Atunci mă întorc!"
11/08/2021 LA 11:16
Naționala feminină a României va participa între 3 și 20 decembrie la Campionatul European feminin. Turneul final era programat inițial în Norvegia și Danemarca, dar federația de handbal de la Oslo a anunțat că din cauza regulilor sanitare impuse de autoritățile norvegiene cu privire la COVID-19, nu mai poate fi co-organizator.

Programul României la EURO

  • 3 decembrie, ora 19:00 România-Germania
  • 5 decembrie, ora 17:00 Polonia-România
  • 7 decembrie, ora 21:30 România-Norvegia

Cristina Neagu, despre problemele financiare de la CSM București

În mod inveitabil, Cristina Neagu a vorbit și despre problemele financiare cu care se confruntă echipa lui Adrian Vasile. Cristina Neagu a transmis un mesaj clar pentru propria conducere: "Orice înfrângere e dureroasă, mai ales că am jucat acasă și ne doream victoria. Apărarea noastră nu a mers deloc astăzi. În atac vor apărea mereu unele greșeli, dar toate meciurile câștigate de noi au venit când apărarea a mers. Din păcate, astăzi nu a mers.
S-a acumulat oboseală, nu știu dacă e vorba de scădere de formă. Am avut puține antrenamente în ultimele săptămâni. Mai sunt unele fete care au mici probleme de sănătate, am pierdut-o și pe Alexandrina Barbosa. Cred că, per total, echipa a făcut o figură frumoasă în Liga Campionilor. Am pierdut, dar suntem pe locul 2 în grupă și avem șanse reale de a merge în grupele principale ale competiției. Mai sunt meciuri de jucat și păstrăm șanse. Mai e și problema restanțelor salariale. Abia azi am primit salariul din iulie. O echipă care are pretenții în Liga Campionilor trebuie să-și respecte jucătoarele și să plătească salariile la timp!", a "tunat" Cristina Neagu.
Handbal
Cristina Neagu ajunge iar pe masa de operații! Anunțul handbalistei după meciul cu Râmnicu Vâlcea
20/05/2021 LA 18:52
Handbal
Cristina Neagu, despre salariul uriaș de la CSM București: "Nu e treaba mea de unde vin banii!"
17/04/2021 LA 08:36