Căpitan al naţionalei de handbal feminin, Cristina Neagu, a anunţat, joi seară, după victoria echipei sale de club, CSM Bucureşti, cu SCM Râmnicu Vâlcea, în etapa a 25-a, că a fost ultimul meci al sezonului pentru ea, iar vineri va suferi o intervenţie chirurgicală la genunchi.
"Victorie importantă şi suntem cu un pas mai aproape de titlu! Pentru mine a fost ultimul meci în acest sezon, întrucât mâine voi suferi o intervenţie chirurgicală la genunchi. Sper ca operaţia să nu fie prea complicată şi să mă intorc pe teren cât mai curând", a transmis Cristina Neagu pe rețelele de socializare. Handbalista are probleme la un cartilaj la genunchiului şi la menisc și ar fi trebuit să rateze derby-ul cu SCM Râmnicu Vâlcea, însă a vrut să fie cu orice preț pe teren azi.
Campionatul European (W)
Cristina Neagu l-a contrat pe președintele FRH pe tema arbitrajelor: "Întrebați-l mai multe!"
17/11/2022 LA 19:28

CSM București, victorie cu SCM Râmnicu Vâlcea. Cristina Neagu, ultimul meci al sezonului

CSM București s-a impus joi seara în fața uneia din principalele contracandidate la titlul, SCM Râmnicu Vâlcea cu scorul de 32-26 (17-13), devenind virtual campioană, după ce cu 4 etape în urmă a învins și pe Minaur Baia Mare. Conform calculelor hârtiei, niciuna din echipele cu care tigroaicel” mai au de jucat până la finele campionatului nu ar mai trebui să pună probleme.
CSM București mai are de jucat doar 4 meciuri, cu Măgura Cisnădie, U Cluj, SCM Craiova și CS Mioveni și are 9 puncte mai mult decât Minaur Baia Mare și 13 peste SCM Râmnicu Vâlcea. CSM București a condus joi după-amiază aproape întreaga partidă desfășurată la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe. Vâlcencele au avut o scurtă răbufnire de orgoliu la jumătatea primei reprize, când au reușit să treacă în avantaj timp de 3 minute (8-9, 9-10). Neagu & Co s-au desprins apoi decisiv după pauză, fără a mai da vreo șansă adversarelor
Campionatul European (W)
Cristina Neagu, discurs manifest la adresa arbitrajului de la Euro. Ce a spus românca după eliminare
16/11/2022 LA 17:32
Campionatul European (W)
Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare din istoria Europenelor! Recordul uluitor stabilit la EURO
15/11/2022 LA 20:13