Căpitan al naţionalei de handbal feminin, Cristina Neagu, a anunţat, joi seară, după victoria echipei sale de club, CSM Bucureşti, cu SCM Râmnicu Vâlcea, în etapa a 25-a, că a fost ultimul meci al sezonului pentru ea, iar vineri va suferi o intervenţie chirurgicală la genunchi.
"Victorie importantă şi suntem cu un pas mai aproape de titlu! Pentru mine a fost ultimul meci în acest sezon, întrucât mâine voi suferi o intervenţie chirurgicală la genunchi. Sper ca operaţia să nu fie prea complicată şi să mă intorc pe teren cât mai curând", a transmis Cristina Neagu pe rețelele de socializare. Handbalista are probleme la un cartilaj la genunchiului şi la menisc și ar fi trebuit să rateze derby-ul cu SCM Râmnicu Vâlcea, însă a vrut să fie cu orice preț pe teren azi.
Handbal
Cristina Neagu, veste excelentă! Când revine la echipa națională a României: "Atunci mă întorc!"
11/08/2021 LA 11:16

CSM București, victorie cu SCM Râmnicu Vâlcea. Cristina Neagu, ultimul meci al sezonului

CSM București s-a impus joi seara în fața uneia din principalele contracandidate la titlul, SCM Râmnicu Vâlcea cu scorul de 32-26 (17-13), devenind virtual campioană, după ce cu 4 etape în urmă a învins și pe Minaur Baia Mare. Conform calculelor hârtiei, niciuna din echipele cu care tigroaicel” mai au de jucat până la finele campionatului nu ar mai trebui să pună probleme.
CSM București mai are de jucat doar 4 meciuri, cu Măgura Cisnădie, U Cluj, SCM Craiova și CS Mioveni și are 9 puncte mai mult decât Minaur Baia Mare și 13 peste SCM Râmnicu Vâlcea. CSM București a condus joi după-amiază aproape întreaga partidă desfășurată la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe. Vâlcencele au avut o scurtă răbufnire de orgoliu la jumătatea primei reprize, când au reușit să treacă în avantaj timp de 3 minute (8-9, 9-10). Neagu & Co s-au desprins apoi decisiv după pauză, fără a mai da vreo șansă adversarelor
Handbal
Cristina Neagu, despre salariul uriaș de la CSM București: "Nu e treaba mea de unde vin banii!"
17/04/2021 LA 08:36
Handbal
Cristina Neagu, "regină" în Liga Campionilor! E pe locul 1 în topul marcatoarelor
03/04/2021 LA 17:31