Cristina Neagu își păstrează optimismul în limite normale. Votată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina a declarat, cu o lună şi jumătate înaintea turneului preolimpic din Muntenegru, că echipa României nu este favorită, ea fiind de părere că pe “tricolore” le apteaptă o misiune extrem de dificilă în luna martie.
“Nu suntem favorite. Mi-aş fi dorit să fi jucat în România, cred că şansele noastre ar fi fost mai mari dacă am fi jucat, de exemplu, la Cluj, cu opt-nouă mii de oameni în spate. Chiar şi aşa, este sport, orice se poate întâmpla în 60 de minute. Ştiu că va fi foarte greu, însă eu cred până la capăt şi voi da totul pentru ca România să ajungă la Tokyo. Le-am rugat pe fete să se antreneze cât pot ele de bine în această perioadă, pentru că timpul trece foarte repede. Sper că se antrenează bine şi sper că se gândesc şi ele, din când în când, la acest turneu. Avem jucătoare şi în România împotriva cărora o să jucăm acolo. Sper ca fiecare să se pregătească bine, astfel încât să atingem un potenţial maxim în luna martie”, a afirmat Neagu, căpitanul echipei naţionale feminine de handbal.

România, misiune grea în Muntenegru

Campionatul European (W)
Cristina Neagu l-a contrat pe președintele FRH pe tema arbitrajelor: "Întrebați-l mai multe!"
17/11/2022 LA 19:28
La turneul preolimpic organizat la Muntenegru, reprezentativa Hong Kong-ului ar putea fi cea de-a treia adversară a României, alături de Norvegia şi prima reprezentativă a ţării gazdă. Dacă selecționata Hong Kong-ului va accepta invitaţia IHF, va fi prima adversară a “tricolorelor”, la 20 martie.
“Nu am auzit de Hong Kong la handbal. E clar că echipa care va completa grupa României nu este de calibrul celorlalte trei. Zilele de pregătire sunt foarte puţine iar focusul va fi pe echipele Muntenegrului şi Norvegiei. Nu cred că ne afectează foarte mult numele celei de-a patra echipe, fiindcă din punct de vedere valoric este sub celelalte”, a declarat Cristina Vărzaru, secretar general al Federaţiei Române de Handbal.
Turneul preolimpic din Muntenegru va avea loc în perioada 20-22 martie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Campionatul European (W)
Cristina Neagu, discurs manifest la adresa arbitrajului de la Euro. Ce a spus românca după eliminare
16/11/2022 LA 17:32
Campionatul European (W)
Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare din istoria Europenelor! Recordul uluitor stabilit la EURO
15/11/2022 LA 20:13