Desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu a fost numită jucătoarea lunii februarie în Europa, mulțumită celor 36 de goluri reușite în victoriile cu Metz, Vipers și FTC. Printre handbalistele nominalizate la acest titlu au mai fost Jovanka Radicevic, de la Buducnost, Estavana Polman, de la Team Esbjerg, Helene Fauske, de la Ikast și Ana Gros, de la Brest Bretagne.
CSM Bucureşti a fost învinsă de Metz, cu 26-28, în penultima etapă a grupelor Champions League. În urma acestui rezultat, CSM Bucureşti rămâne pe locul 4 în clasamentul Grupei 1, cu 9 puncte, și este deja calificată în sferturile de finală ale competiției. Principalele marcatoare ale partidei au fost Zaadi (6 goluri), pentru Metz, şi Lekici (5 goluri), Neagu (4 goluri) şi Grbici (4 goluri), pentru CSM Bucureşti.
În sferturi s-au mai calificat Metz, Rostov Don şi Team Esbjerg.Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia norvegiană Vipers Kristiansand, în ultima partidă din cadrul Grupei principale 1 a Champions League.
Handbal
Cristina Neagu, veste excelentă! Când revine la echipa națională a României: "Atunci mă întorc!"
11/08/2021 LA 11:16
  • 1. Cristina Neagu – CSM București
  • 2. Jovanka Radicevic - Buducnost
  • 3. Estavana Polman – Team Esbjerg
  • 4. Helene Fauske – Ikast
  • 5. Ana Gros – Brest Bretagne
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Handbal
Cristina Neagu ajunge iar pe masa de operații! Anunțul handbalistei după meciul cu Râmnicu Vâlcea
20/05/2021 LA 18:52
Handbal
Cristina Neagu, despre salariul uriaș de la CSM București: "Nu e treaba mea de unde vin banii!"
17/04/2021 LA 08:36