Cristina Neagu ar putea rata Campionatul Mondial din Japonia, din cauza accidentării suferite la Campionatul European, în decembrie 2018.
Echipa națională de handbal feminin a României se află în cantonament la Cluj, sub îndrumarea antrenorilor Tomas Ryde și Costică Buceschi. Cei doi antreori au convocat-o și pe Cristina Neagu, însă sportiva nu a putut participa, din cauza problemelor de natură medicală.
Deși ar fi trebuit să se întoarcă pe teren în luna octombrie, Neagu nu a reușit, din cauză că genunchiul său nu s-a vindecat.
Handbal
Prima reacție a Cristinei Neagu după ce și-a prelungit contractul cu CSM București! Ce planuri are
29/12/2021 LA 16:59
”Genunchiul e încă slăbit şi are dureri. A început uşor pregătirea, dar apar tot timpul dureri. A făcut câteva investigaţii suplimentare în Austria, însă nu e uşor de aflat cauza durerilor. Săptămâna trecută s-a simţit mai bine, dar trebuie să o luăm treptat şi cu grijă. Când eram la club, la CSM, se aştepta se revină să joace la final de august, apoi s-a prelungit termenul pe finalul lunii septembrie, iar acum e deja octombrie şi nu avem schimbări majore în bine, genunchiul dă semne de slăbiciune permanent în timpul antrenamentelor.
Este foarte supărată din această cauză, cred că ar trebui să se relaxeze mai mult mental. Îşi doreşte foarte mult să revină şi sunt convins că îi este foarte greu în această perioadă. În acest moment sunt şanse sub 20 la sută să o avem la Campionatul Mondial din Japonia. De aceea eu pregătesc echipa fără ea, pentru că este important să fac asta”, a declarat selecționerul Tomas Ryde pentru Prosport.
Mediafax
Handbal
OFICIAL | Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București pe 2 ani! Ce salariu va avea
29/12/2021 LA 08:43
Handbal
Cristina Neagu își prelungește contractul cu CSM București! Ce salariu va încasa handbalista
08/12/2021 LA 16:01